SAS: Zombie Assault 3 Sınırsız Para Hilesi

Konu, 'Oyun Hileleri' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

1. Mehmetkarahanlı

Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    76
    Zombi oyunları çılgınlığı Android piyasınını da çoktan sarmış durumda. Hemen hemen her hafta markete en az bir tane zombi oyunu yükleniyor ve her seferinde de inanılmaz indirme sayılarına ulaşıyor. SAS: Zombie Assault oyunu da bunlardan birisi. İlk çıkardığı oyunla beraber inanılmaz bir ivme yakalayan oyun, serilerine hız kesmeden devam ediyor. SAS: Zombie Assault 3 sınırsız para hilesini nasıl yapacağınızı bu yazımızda anlatacağız.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Hile SAS: Zombie Assault 3 oyunu için sınırsız para hilesini kapsıyor. Yapmanız gereken öncelikle yukarıdaki adresten apk yi indirmek. İndirdikten sonra com.ninjakiwi.sas3zombieassault dosyasını SDCard/Android/OBB dizinine taşıyın ve oyunu kurun. Artık SAS: Zombie Assault 3 hileli olarak oynayabilirsiniz.

Özellikleri

Ekran Görüntüleri

Uygulamayı İndirmek İçin;

• GooglePlay
    • Zippyshare

Uygulama Nasıl Kurulur
    1.Adım : Yukarıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin (İndirdiğiniz dosya Winrar (rar) arşivi içerisinde ise ilk önce arşivden çıkarınız.)
    2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
    3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

Not : Yukarıdaki basit anlatımı anlayamadıysanız veya bir sorun ile karşılaştıysanız detaylı anlatım için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz ;

1. Android uygulama nasıl yüklenir? Data dosyası nedir? Nasıl yüklenir? Detaylı bilgi için

2. Dosya .zip olarak iniyor? Ne yapmalıyım? Detalı bilgi İçin

Sayfayı Paylaş