Şaş: Futbol konuşmayacağız

Konu, 'GALATASARAY' kısmında beydemir tarafından paylaşıldı.

1. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    Fatih Terim'in 3 maç ceza alması nedeniyle Galatasaray'ın başında antrenör Hasan Şaş çıktı. Şaş maçın ardından tepkiliydi: "Futbol konuşmayacağız"06/05/12 21:20

Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş, Beşiktaş maçının ardından şunları söyledi:

"Maçı değerlendirmeye gerek yok. Normalda burada benim olmamam lazım; Fatih Hoca'nın olması gerekirdi. Türkiye'de kimler ne cezalar alırken, Fatih Terim ne sahaya çıkabiliyor ne de soyunma odasına inebiliyor. Fatih Hoca ne yapmış ki! Aslında fazla konuşacak bir şey yok. Futbolu konuşmaya gerek yok. Futbol konuşmayacağız."

Terim cezalı olduğu için, Beşiktaş maçı sonrası basın toplantısına katılan Hasan Şaş, basın mensuplarından soru almazken, ''Normalde benim burada olmamam lazımdı. Fatih Hoca cezalı. Türkiye'de kimler ceza almazken, hocamız bugün basın toplantısına bile katılamıyor. Bu da futbol ayıbıdır. Futbolun ayıbı olduğu yerde benim futboldan konuşmam da doğru olmaz, bu nedenle konuşmuyorum'' diyerek basın toplantısından ayrıldı.

Bu arada Galatasaraylı futbolcular, basın toplantısına ve maçtan sonra yayıncı kuruluş Lig TV'nin canlı yayın röportajlarına da katılmadılar.

2. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    Hasan Şaş Terim gibiler önce kendi karakterlerini incelesinler bence bu arada tabi fatih terime verilen ceza fazl olabilir aslında normal diğer cezalar la kıyaslanınca çok diğer cezalar az emre ye verilen 2 maç az çok az

3. urunguahmet

urunguahmet Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    baksen coniler adam olmuş tavırda yapıyorlar. :) yazık çok yazık .

4. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    adam sonuna kadar haklı futbol konuşmaya gerel yok

Sayfayı Paylaş