Santos: Carlos sagolsun!

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 7 resmi maçta 5 gol atan Dos Santos başarısını Roberto Carlos’a borçlu olduğunu söyledi, “Onunla oynarken kendimi çok rahat hissediyorum ve daha fazla hücuma çıkabiliyorum” dedi

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızlarından Andre Dos Santos başarısında Roberto Carlos’un büyük payı olduğunu vurguladı.
    Brezilya Milli Takımı’nın, 2010 Dünya Kupası elemelerinde ezeli rakibi Arjantin ile oynayacağı dev maç için ülkesinde bulunan Dos Santos, Fenerbahçe formasıyla 7 resmi maçta, 5 gol atmasına kendisinin de şaşırdığını ifade etti. Roberto Carlos hayranı olduğunu hatırlatan Dos Santos, “Ondan öğreneceğim çok şey var. Hem saha içinde hem saha dışında onunla sürekli konuşuyorum. Neler yapmam gerektiğini bana sürekli anlatıyor” dedi.
    Arjantin’e karşı ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılan Dos Santos, Roberto Carlos’un sol kanadın tamamını çok iyi kullandığına dikkat çekerek, “Carlos’un kanatta bana bıraktığı geniş alanları en iyi biçimde kullanmaya çalışıyorum. Onunla birlikte oynarken kendimi çok rahat hissediyorum ve maçlarda daha fazla hücuma çıkıyorum. Başarımdaki payın yarısı Carlos’a ait” ifadelerini kullandı.
    Andre Dos Santos, Cristian’la birlikte Türkiye’ye gelmesinin Fenerbahçe’ye uyum sağlamasında önemli bir faktör olduğunu sözlerine ekledi.

2. THE MUMMY

THE MUMMY Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Busene en çok güvendigim üçüncü adam gökhan, alex,santos

Sayfayı Paylaş