SANA DEĞMEZ Ne ilaçlar fayda etti Ne sakinleştiriciler Ben yine uykuya kafa tutup Efelendim Birikimlerim arttıkça arttı Sıkıntılarım diz boyu Ne tarafıma dönsem çıkar Ne tarafıma dönsem ihanet Korkularımsa cabası Yüreğimin ağrısı Galip gelmekte vücuduma İlaçlar yüreğime vız gelmekte Gecenin bir yarısı Yıldızlarım bulutlara mağlup Kasabam ışıklarla ve soğukla baş başa Ve ben Ve ben sana lanetler ediyorum Biliyorum ki çaren değilim Biliyorum ki geleceğin olmayacağım Külleri eşelemen değiştirmeyecek Değiştirmeyecek Geçmişi getirmeyecek İhaneti örtmeyecek Saçlarıma düşen akları örtmeyeceği gibi Kendini ucuza satmana içerledim Yıllarca dua ettim Allah.ıma Sabrıma sabır Aklıma akıl Yüreğime sükun versin diye Yıllarımı kendime ayırıp Bir başkasını sokamadım hayatıma Yüreğimdeki izleri görürler Yüreğimdeki acıyı sezerler diye Hakkım yok duygularınla alay etmeye Hakkım yok ellerle kıyas yapmaya İnan hakkım yok Bir başka Bendende seninle olmaya Seni sana seni Allah’a demiştim Sen hem bana Hem Allah’a ihanet ettin Yıllarıma ihanet ettin Yollarıma ihanet ettin Geceyi bırakıp Sabahıma ihanet ettin Anamın elini öptüğün güne Babamın Dolan gözlerine ihanet ettin Beni huzurla git diyerek gönderdiğin, Asker ocağına ihanet ettin. Ve her şeye inat Yada ne bileyim umursamaz, Sanki süt gibi ak, Su gibi berrak , Masummuşsun gibi Hadi gel buradayım diyorsun, Yada sen,şunu bilmiyorsun Ben geçmişimi bir ihanete sattım Seni de ihanetinle birlikte Hem hayallerimden, Hem rüyalarımdan, Hem de hayatımdan söküp attım.