"Şampiyonluk büyük isimlerle kazanılmıyor"

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Beşiktaş’ın yeni transferi Uğur Boral önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğun büyük isimlerle kazanılmadığını belirten tecrübeli isim, takım olmayı başarabilmeleri durumunda şampiyonluğun uzak olmadığını söyledi.
    Beşiktaş’ın yeni transferi Uğur Boral, Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi.Şampiyonluğun büyük isimlerle kazanılmadığının altını çizen tecrübeli futbolcu, takım olmayı başarabilirlerse şampiyonluğun kendilerine uzak olmadığını söyledi.
    Takım ve teknik heyet olarak iyi bir hava yakalamalarının önemli olduğunu belirten Uğur, "Büyük isimlerle şampiyon olunmuyor. Ben bunu Fenerbahçe’de de çok tecrübe ettim. Eğer takım olmayı başarabilirsek, o havayı yakalayabilirsek şampiyonluğun çok uzak olmadığını düşünüyorum. Önümüzdeki engelin bu havayı yakalamak olduğunu düşünüyorum. Bunu yapabileceğimize ben inanıyorum, ama takımdaki bütün futbolcuların buna inanması gerekiyor" dedi.

2. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    bencede takım olmayı basaranlarla kazanılır

3. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    beiktaş ne yapmaya çalışıyor ki uğur boralı alması benc çok yanlış ama bütçeye göre hareket ediyom derse o ayrı konu

Sayfayı Paylaş