Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Beypazarı Şekerspor arasında 11 Ocak Salı günü yapılacak maçla birlikte vedaya hazırlanan Ali Sami Yen Stadı, aynı gün sarı-kırmızılı takımın efsane isimlerini ağırlayacak. Galatasaray'a yıllarca hizmet etmiş ve sarı-kırmızılı kulüpte birer sembol haline gelmiş efsane isimler, son kez Ali Sami Yen Stadı'nın çimlerine çıkarak, gösteri maçı yapacak. Aralarında kulüp başkanı Adnan Polat, eski başkan Alp Yalman, teknik direktör Hagi, Popescu, Tanju Çolak, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz ve Hakan Şükür'ün de bulunduğu sarı-kırmızılı kulübün efsaneleri, salı günü saat 21.00'de başlayacak Galatasaray-Beypazarı Şekerspor maçı öncesi gösteri maçında karşı karşıya gelecek. Galatasaray Kulübü'nün açıklamasına göre, Ali Sami Yen Stadı'na veda gecesinde düzenlenecek bu organizasyonda yer alacak isimler şöyle: Parçalı forma: Adnan Polat, Umut Oran, Salih Sayar, Semih Yaban, Sabit Sır, Tayfun Hut, Abbas Yaşar, Yusuf Altuntaş, Taner Alpak, Orhan Atik, Osman Akyol, İlyas Kahraman, Ahmet Çakır, Cihat Arslan, Mehmet Aydın, Metin Yıldız, Kemal Yıldırım, Murat Kandil, İbrahim Sokullu, Adnan Aydın, Adnan Esen, Tarık Hosic, Tanju Çolak, Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi, Feti Okuroğlu, Savaş Koç, Tugay Kerimoğlu Teknik direktörler: Cevat Güler, Ahmet Akcan, Öner Kılıç Mercan forma: Alp Yalman, Hayrettin Demirbaş, Bahattin Demircan, Fadıl Koşutan, Sefer Karaer, Turgay Kazancı, Faruk Ölçer, Erhan Önal, Vedat İnceefe, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz, Gürcan Aday, Cengiz Yazıcıoğlu, Turgay Aksu, Okan Buruk, Muhammet Altıntaş, Arif Erdem, Hakan Şükür, Metin Çekiçler, Cevat Prekazi, Saffet Akyüz, Mirsat Kovacevic, İlyas Tüfekçi, Murat İnan, Hamza Hamzaoğlu Teknik direktörler: Bülent Ünder, Müfit Erkasap, Eser Özaltındere.
Ali Sami Yen'e Veda Şarkısı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen yeni üyelerin tanıtım toplantısında, Ali Sami Yen Stadı için bestelenen “Veda” şarkısı Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat tarafından Galatasaray ailesine ilk kez tanıtıldı. Şarkının çalınmasıyla salonda duygu dolu anlar yaşandı. 1933 yılında başlayan ve 11 Ocak’ta sona erecek olan muhteşem bir öykü... Vedaya kısa süre kala Ali Sami Yen Stadı için özel bir şarkı hazırlandı. Zaferleri ve hüzünleri içinde barındıran, nice ünlü takımlara cehennemi yaşatan, Türk futbol tarihinin en önemli stadı olarak adını duyuran Ali Sami Yen. Hiçbir zaman unutulmayacak bu mabet için hazırlanan özel şarkı dinleyenlere duygusal anlar yaşatıyor. Aykut Gürel tarafından bestelenip düzenlenen "Anladım" şarkısı Ali Sami Yen Stadı'na Veda Programı kapsamında Zeynep Talu Çetinsoy tarafından tekrar uyarlandı. Bestesiyle gönüllere taht kuran şarkı, Barbaros Büyükakkan'ın seslendirdiği yeni sözleriyle bizleri Ali Sami Yen’de yaşadığımız sevinçlere ve hüzünlere geri götürüyor. İşte şarkının sözleri; Ali Sami Yen'e Veda Bu gece son gece Ali Sami Yen'de Son defa burdayız el ele Yuvadan uçuyor Cim Bom bu gece Bu gece veda ediyoruz evimize Hep yaşayacak kalplerde Zaferlerle dolu kırkyedi sene Biz burda güldük, burda ağladık Bu sahada bir tarih yazdık Yer gök sarı kırmızıydı Tek yürek olduk dalgalandık Hoşçakal deme vakti geldi Çok şey borçluyuz Ali Sami Yen'e Galatasaray efsanesi Yaşayacak her zaman her yerde Anladım ki Cim Bom'um hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki Aslan'ım hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Anladım ki Cim Bom'um hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki Aslan'ım hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar şanlı şerefli değil Şarkının Künyesi: Prodüktör Dilara Endican Söz Zeynep Talu Çetinsoy Müzik Aykut Gürel Düzenleme Aykut Gürel Mix+Mstrng. Aykut Gürel - Murat Bulut Vocal Barbaros Büyükakkan Back Vocal Barbaros Büyükakkan Seden Gürel Giovanna Taoussi Yonca Kocadağ Evrim Yapıcılar Murat Aziret Aykut Gürel Can Şengün Bas Aykut Gürel Vurmalılar Murat Yeter Gitarlar Can Şengün Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !