SαkLısın ordα,üşüme ..

Konu, 'Şiir Cafe' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

1. LeyL

LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Göndermeyeceğim bir mektuba başlıyorum yine[​IMG] Yine bir yola koyulmuş, saymaya başlıyorum kesik yol çizgilerini[​IMG] Birleştirip upuzun bir beyaz şerit oluveriyor, sana çıkıyor yine sonu[​IMG]

Henüz terk etmemişken şehrimi, akılma düşüyor şimdiden bıraktığım sıcak ellerin[​IMG] “Rüya gibi her hatıra, her yaşantı bana[​IMG]

Ne bulduysa kaybetti gönül aşktan yana[​IMG] Ağlama, değmez hayat, yazık göz yaşlarına[​IMG][​IMG][​IMG]” çalıyor fonda ve ben tüm gün kendi kendime bunu mırıldandığımı hatırlıyorum, gülümsüyorum[​IMG]

Dilimden düşmeyen bu şarkının bulması gibi beni burda, tüm bunların da henüz bilmediğim ve belki de hiçbir zaman anlayamayacağım birer sebebi vardı[​IMG] Ve hepsi seni taşıyordu üzerinde[​IMG] Hepsinde sen barınıyordun en çok, sebep sen olmasan da[​IMG]

Sensiz başlayıp devam eden ve tam ortasında yer ediverdiğin bu günüm şehrim gibi somutluğunun da geride kalmışlığıyla sürüyor işte[​IMG]

Anlayacağın stoklardan kullanmaya başladım bile[​IMG]

Yine şekersiz yudumladığım kahvem boğazımı yakıyor ve fark ediyorum ki ellerimde kalan tadından tat alıyor[​IMG] Henüz kokun uçmadı üzerimden[​IMG] Görsen, hala sıcaklığın ısıttığın ellerimde[​IMG]

Sabaha başka bir iklime varmış olacağım[​IMG]

Güneş önce gözlerine değip, parladıktan sonra saçlarında, günüme doğacak ve aralanıverecek gözlerim seni saklayarak ve özleyeceğim deniz yeşiline çalan gözlerini daha o zamandan[​IMG]

Eve çoktan varmış olmalısın[​IMG] Uzatmış ayaklarını bilmem hangi filmi izlerken televizyonda düşünmüyorsan eğer beni, kulakların çınlasın[​IMG] Aklındaysam şayet, düşsün ateşim yüreğine ve hisset(!) nasıl da seninleyim ben[​IMG]

Artık uyumalıyım[​IMG][​IMG][​IMG]
    Göz kapaklarım geçen geceden de kavuşamamışlığın ağırlığını barındırıyor kirpiklerinin arasında[​IMG] Hem başka bir iklimin davetlisiyim sabaha, başka yüzlerin ve denizin[​IMG] Hazırlanmalıyım[​IMG]

Üzülme sen, sakın[​IMG][​IMG] Yumduğumda gözlerimi, dopdolu olacağım seninle[​IMG]

Saklısın orda, üşüme[​IMG][​IMG][​IMG]

Sayfayı Paylaş