Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe maçının ardından ağır konuştu! Maç değerlendirmesini yapan Sabri, bunun ardından maç öncesi yaşanan gerginlik ile ilgili "Gerginlik yoktu. Isınma sırasında biz taraftarımıza gidiyorduk. Cristian Arda'yı itti. Biz ayırdık. Kendisi Türkiye'de olduğunun farkında değil. Böyle şeyler olur. Güzel maçtı, fazla olay çıkmadı. Güzel bir derbi oldu" dedi. Sabri, en son ne zaman Fenerbahçe galibiyeti gördüğü ile ilgili "Ben Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda galibiyet görmedim. O zaman alt yapıdaydım" şeklinde konuştu. Maç öncesi basında çıkan söylemlerle ilgili "2003 yılından beri bu ligde oynuyorum. Her taraftar çağırdığında giderim. Saygımdandır. Bu bana özgü bir saygıdır. Bazı basın grupları maçı provoke etmek için, tahrik etmek için yaptı. Onlara 'yazıklar olsun' diyorum. Türkiye'nin iki güzide kulübü maç yapıyor. Maçtan önce böyle gerginlik yapmaları yakışmıyor. 1-2 yayın kuruluşu var, onlar yapıyor. Benim sezon başından beri düzgün bir çizgim var. Rakiplerle uğraşmıyorum. Geçmişte yaptığım hatalardan dolayı ders aldım. Beni yıldıramazlar" dedi. Keita'nın pozisyonuyla ilgili konuşan Sabri, "Keşke yapmasaydı. Öyle olmasaydı daha farklı olabilirdi çünkü baskıyı kurmaya başlamıştık. İnşallah ders alır ve bir daha yapmaz" diyerek sözlerini tamamladı.