Arkadaşlar Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! programla sabit hattı bedava arayabiliyorsunuz. Şimdi denedim çalışıyor..
lütfen milleti kandırmayalım. nasıl denedin? kaç dakika görüştün. nasıl çalışır? bari bunları da yazsaydın da paylaşımın bişeye benzeseydi. hiçbirşeye yaramıyor.
arkadaşlar bir program kurup sadece 4 aylığına 10 euro ödeyip tüm sabit şehir içi şehir dışı ve yurt dışı görüşmelerinizi ücretsiz yapabiliyorsunuz.
bi işe yaramıyor ilk arama demo olup gerisi nafile olan bi konu arkadaşımızı yadırgamamak gerek oda bulmuş paylaşmış sağolsun emeğine sağlık...
arkadaslar yukarıda arkadasımızın verdigi dogru ancak kısa sureli .yalnız nonoh diye program var bilgisayara programı kurup 10 eur odeyerek 4 ay boyunca sabit yurtici yurtdısı hatlarını sınırsız arıyorsunuz,sadece 4 ayda bir kredi yuklemerniz gerekiyor.superde calısıyor.ben 1 aydır kullanıyorum ve ucret odemıyorum. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
valla arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce bu programı kullanıyodum hangi versiyonu ama hatırlamıyorum. yaklaşık 5 dakika bedava konuşma süresi veriyodu her bi üyelik için. sabit hatları sürekli arayabiliyordum. ama konuşurken karşı tarafa sesiniz 1 saniye sonra ulaşıyo yani arada karışıklıklar olabiliyo. neyse şimdiki versiyonunda galiba süreyi 5 dakika değil 10 sny gibi bişi olması lazım. isteyen yine kullanabilir. ben denedim o zamanlar iyiydi... saygılar.
Arkadaşlar iki sene öncesi için verilen bilgi doğrudur. O zaman ben de kullanmıştım. Şimdi sistemi değiştirmişler.