Adı Barça ve Real ile anılan İngiliz golcü, Man Utd'da oynamaktan vazgeçmeyeceğini kaydetti. Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney, başka takımların kendisiyle ilgilenmesinden memnun olduğunu ancak Old Trafford'dan ayrılmayı aklından bile geçirmediğini söyledi. Bu sezon mükemmel bir performans ortaya koyan Rooney, Premier Lig'de şu ana kadar 19 gole ulaştı. Adı Barcelona ve Real Madrid ile anılan 24 yaşındaki oyuncu, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamalarda, "Büyük takımlar senin hakkında konuştuğu zaman mutlaka bir transfer dedikodusu çıkar. Ancak daha önce de defalarca belirttiğim gibi, ben United'ın oyuncusuyum ve burada çok mutluyum" şeklinde konuştu. Bu sene de şampiyonluğun en önemli adayı olduklarını dile getiren Rooney, "Son üç yıldır biz şampiyon oluyoruz ve bu sene de mutlu sona ulaşarak, tarihe geçmek istiyoruz. Çünkü şu ana kadar hiç bir takım dört sene üst üste şampiyon olamadı. Fakat bu sene şampiyonluk yarışı çok çekişmeli geçiyor. İzleyenlerin de büyük keyif aldığını düşünüyorum. Umaırm sezon sonunda en tepede biz oluruz" diyerek sözlerine devam etti. Hull City maçında dört gol attıktan sonra övgülerin odağı olan İngiliz golcü, Alan Shearer'ı da kendine hayran bıraktı. BBC Radio Five Live'da konuşan Shearer, "Rooney olmasa, Manchester United şu anda burada olamaz. Resmen takımını tek başına taşıyor, mükemmel bir oyuncu. Bir İngiliz futbolsever olarak, onu izlemekten çok büyük keyif alıyorum" dedi. Kaynak: Goal.com Türkiye