'Ronaldo'nun halefi' Neymar'ın rüyası Chelsea

Konu, 'Dünyadan Futbol' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Brezilya'nın yeni Ronaldosu olarak gösterilen Neymar, Chelsea hayalleri kuruyor. İskoçya ile oynanan hazırlık maçında 2 gol atan genç futbolcu, Chelsea'ye transfer olması halinde hayallerinin gerçeğe dönüşeceğini söyledi.
    Brezilya futbol tarihinin en büyük isimlerinden Ronaldo'nun halefi olarak gösterdiği Neymar, İskoçya karşısında biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atarak, kalitesini gösterdi. Santos forması giyen 19 yaşındaki futbolcu, Avrupa'nın dev kulüplerinin de transfer listesinde yer alıyor.
    Chelsea, geçen yaz Neymar'ı kadrosuna katmak için büyük çaba göstermiş; ancak başarılı olamamıştı. Neymar, transferin gerçekleşmemesinin, İngiliz ekibinde forma giymek istemediği anlamına gelmediğini vurguladı. Transfer döneminde gelecek her teklife açık olduğunu söyleyen genç yıldız, bununla birlikte hayallerini Chelsea formasının süslediğini belirtti.
    Neymar; "Chelsea çok büyük bir kulüp. Her oyuncu mavi formayı giymek ister. Bir gün Chelsea'ye transfer olursam, İngiltere'ye gitmek beni çok mutlu eder" dedi. Santos'ta mutlu olduğunun altını çizen Neymar; "Zamanı geldiğinde ailemle oturup; seçenekleri tartışacağız. Geçen yıl Chelsea beni istediğinde, Avrupa'ya gitmek için hazır değildim. Tanrı en iyi kararı almamı sağlayacaktır" diye konuştu.

Sayfayı Paylaş