Ronaldo yokken Quaresma vardı

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Nihat Kahveci, Avusturya kampında basının karşısına çıktı.

Birçok konuda görüşlerini belirten milli futbolcu, Quaresma'dan Milli Takım'a kadar düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı.
    İşte Nihat'tan satırbaşları:
    -Kısa sürede geri döndü demesinler diye İspanya’da uzun süre kaldım. Hem ekonomik, hem de diğer şartların oluşması nedeniyle Türkiye’ye döndüm. Avrupa’daki misyonumu tamamladım.
    -(Denizli’nin istediği 10.5 numara, Quaresma olabilir mi? sorusuna) 10.5 değil, 10 numara üzerinden verirsek bu takıma 8 numara bile yeter. Quaresma’yı konuşmamalıyız. Çünkü kendini kanıtlamış biri. Portekiz Milli Takımı'nda Ronaldo’dan önce Quaresma konuşulurdu. Chelsea ile Barcelona’yı tercih etmeseydi belki de bugün çok daha farklı yerlerde olabilirdi.
    - O ne tek başına maç kazandıracaktır, ne de tek başına maç kaybettirecektir. Türkiye’de öyle oyuncular var ki, iş yapmayıp, Quaresma’dan daha çok havaları var.

- Bana Güney Afrika demeyin. Çünkü çok üzülüyorum. Hırs olmayan maçları gördükçe daha da üzülüyorum. Türkiye çok hırslı bir takım. Biz orada çok iş yapardık.
    - Mesut Özil ile Türk olduğum için gurur duyuyorum. Neden Türkiye’yi tercih etmedi tartışmasına girmeyeceğim. Mesut’un olmadığı Türkiye, Avrupa’da üçüncü oldu. Bakalım kaçıncı olacaklar?

Sayfayı Paylaş