Roger Wilco Mark 1.d3 Boyut : 763 Kb Kullanım izni : Dil : Ingilizce Platform : Windows 95/98/NT/2000 TANITIM Internette oyun oynamayi seviyormusunuz? Dogrusu ben çok seviyorum. Ve siksik ta beta testerligini yaptigim oyunlar için buradaki oyunlarla ilgili game serverlere giderek saatlerce oynuyorum. Bilenler bilirsinsin, oyunu PCa karsi degilde gerçek bir insana karsi oynamak, ittifaklar kurmak, kazanmak, kaybetmek yada ihanete ugramak(etmek) ayri bir haz verir tüm oynayanlara. Elbette tüm bunlar için oyuncular arasinda, dost yada düsman farketmez, bir iletisim olmalidir zaten oyunu farkli kilanda buradaki iletisimdir! Iletisim genellikle oyunun içerisin deki chat konsolundan yazili olarak yapilir, mesajinizi yazar kime göndericeginize karar verir, yollarsin! Roger Wilco bunu degistiriyor, Roger wilco ile oyun oynarken mesaj yollamak içim klavyeyle bogusmak zorunda kalmayacaksin, hoparlor, mikrofonunuz araciligi ile dogrudan sesli olarak haberlesebileceksin! Program multiplayer destegi olan eski, yepyeni birçok oyunla sorunsuz çalisabiliyor Diablo II, half-life Quake III,Tribes II, Starcraft, Unreal Tournament verilebilecek denemeler arsinda. Programin ICQ ile de entegre olabildigini de söylemekte yarar var sanirim. Sonuç olarak oyun severlerin denemesinde yarar gördügüm kullanisli bir uygulama. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !