Roberto Carlos'a Arjantin'den teklif var..

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Fenerbahçeli Roberto Carlos’a, Arjantin’in San Lorenzo de Almagro kulübünden teklif ***ürüldüğü bildirildi.

Arjantin basınına açıklama yapan Roberto Carlos, San Lorenzo de Almagro’dan gelen teklifi doğrularken, ülkesine dönmesi için Brezilya’nın Corinthias kulübünden de teklif aldığını belirtti.

"San Lorenzo’da, Arjantin’de oynamak beni baştan çıkartıyor" ifadesini kullanan Carlos, "Arjantin’de oynama olasılığı somut bir şey. San Lorenzo ismi ortaya çıktığında hemen ’evet’ dedim, çünkü Arjantin futbolunun önemli bir kulübü... Çekici, iyi düzeyde olan bir kulüp. Orada oynamak benim için gurur verici olur" diye konuştu.

Güney Amerika Kupası’na güçlü bir kadroyla katılmak isteyen San Lorenzo de Almagro’nın özellikle Romagnoli, Luna ve Torres’in sakatlıklarından sonra zor durumda kaldığı ve futbolcu transfer edeceği söyleniyor.

Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Roberto Carlos, Aralık ayında ayrılmak istediğini duyurmuştu.

2. alex35

alex35 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bir taraftanda kendisi ülkemize gelince basına yok diyor 2040 yılına kadar burdayım diyor.Artık kaç yaşında ne iş yapar acaba.garip bir adam olmaya başladı.

3. ykmoglu

ykmoglu Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    fb ye hiç faydası olmadı..

4. cef

cef Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bence de gitsin fenerde bir işe yaranadı zaten.

5. dimo79

dimo79 Guest

faydasın'da bir yana yaşıda gitti gidiyor zaten bencede gitsin derim.

6. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    fenerbahce sadece roberto carlos yazili formalardan dunyalari kazandi. sirf gelmesi bile fenerbahcenin reklami icin yeterliydi

Sayfayı Paylaş