Roberto Carlos tehdit altında!

Konu, 'Dünyadan Futbol' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Eski Fenerbahçeli Roberto Carlos'un ailesinin Corinthians taraftarları tarafından tehdit edildiği bildirildi.

Efsanevi Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, Brezilya futbolunu her an terkedebilir. Yıldız oyuncunun ailesi Corinthians taraftarları tarafından tehdit edildi. Bu yüzden rahatsız olan yıldız oyuncunun Amerika'nın Los Angeles Galaxy takımına transfer olmak istediği iddia ediliyor.

Eski Fenerbahçeli yıldız, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İşler iyice kontrolden çıktı. Bazı şeyler yüzünden yeni kararlar almam gerekiyor. Ben ve ailem tehdit telefonları alıyoruz. Motosikletli kişiler tarafından takip ediliyorum" şeklinde konuştu.

Corinthians'ın Libertodores Kupası'nda Kolombiya ekibi Deportes Tolima'ya 2-0 yenilmesinin ardından Siyah-beyazlı taraftarlar takım otobüsüne saldırmış, Ronaldo ve Roberto Carlos'a büyük tepki göstermişlerdi.

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki sorulara da cevap veren Carlos, "Brezilya içinden başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum. Ancak futbol hayatımı yurtdışında sürdürebilirim" diyerek Los Angeles Galaxy iddialarını güçlendirdi.

Sayfayı Paylaş