Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu hafta karşılaşacakları Beşiktaş'ı mutlak yenmeleri gerektiğini söyledi. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Beşiktaş takımına her türlü misafirperverliğimizi göstereceğiz. Ama sahaya geldiği zaman da mutlaka kazanmak için ne gerekiyorsa elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Çalımbay, son 4 maçın üçünü kazandıklarını ve iyi galibiyetler aldıklarını söyledi. Bu galibiyetlerin içinde en anlamlısının Bucaspor karşısında deplasmanda aldıkları 3 puan olduğunu belirten Çalımbay, "Özellikle ilk deplasman galibiyetini almamız bizim için çok anlam taşıdı. Bucaspor maçının daha da anlamlı olması için mutlaka Beşiktaş maçını da çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" diye konuştu. Takım olarak hazır olduklarını vurgulayan Çalımbay, "Bucaspor maçıyla her şeyin bitmediğini çok iyi biliyoruz. Çünkü bundan sonra çok zor maçlar var. Onun için burada oynayacağımız maçlarda mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Buradaki en büyük desteğimiz tabi ki taraftarımız. Burada oynadığımız son maçlarda gerçekten muhteşem bir taraftar desteğiyle oynadık. Bunun böyle devam edeceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı. Beşiktaş karşılaşmasının kendisi için çok anlamlı bir maç olacağını da işaret eden Çalımbay, "Çünkü Beşiktaş'ın yeri bende ayrı. Sivas'ın yeri çok çok ayrı. Birisi doğduğum büyüdüğüm yer, birisi de futbola başlayıp bitirdiğim yer. Ama şu anda önemli olan Sivasspor'un galibiyeti, başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Beşiktaş takımına her türlü misafirperverliğimizi göstereceğiz. Ama sahaya geldiği zaman da mutlaka kazanmak için ne gerekiyorsa elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben takımıma güveniyorum, inanıyorum. Çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. Takımda Dennis ve Mehmet Nas'ın cezalı olduğunu, ülkesinin milli takımında olan Pedriel'in henüz milli takımından dönmediğini, ancak büyük bir ihtimalle bugün döneceğini anlatan Çalımbay, Beşiktaş maçının çok kritik olduğunu, mutlaka kazanmaları gerektiğine dikkati çekerek, "Bizim için kader maçlarımız Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye maçları. Bunları iyi bir şekilde bitirdiğimiz takdirde büyük bir avantaj yakalamış olacağız. Bucaspor maçını unuttuk, şu anki tek hedefimiz Beşiktaş maçını iyi bir şekilde bitirmek. Çünkü yol hala çok uzun. Onun için de cumartesi günkü maçtan mutlaka iyi bir şekilde ayrılmamız gerekiyor" dedi