Rijkaard rest çekti

Konu, 'GALATASARAY' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

1. Örnek

Örnek Guest

Hollandalı teknik adam, herkesi formasının hakkını vermeye çağırdı ve son uyarıyı da “Oynamayan gider” sözleriyle yaptı
    Rijkaard'ın Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile yaptığı toplantıda devre arası için aldığı kararları dile getirdi. Sezgin’e bazı futbolcuları istemediğini bildiren Hollandalı çalıştırıcının raporunu Fotospor ele geçirdi. Ünlü çalıştırıcının Adnan Sezgin’e verdiği raporun özü şöyle: “Ben takımda oynamayan futbolcu istemiyorum. Burası huzur evi değil. Oynamayı alışkanlık haline getirmeyenleri istemiyorum. Oynamadan bu kulüpten para alan futbolcular çalışanlarında moralini bozuyor. Bunların bir an önce ayıklanmasını istiyorum. Sakat olan bazı oyuncuları vicdani nedenlerle yollamayı düşünmüyorsanız onları Paf Takıma verin orada idman yapsınlar.

”Milan Aslan'a tuzak hazırladı

İtalyan devi Milan’ın Galatasaray’a kurduğu büyük tuzak ortaya çıktı.Sar›-K›rm›z›l›lar’›n Hollandal› teknik patronu Rijkaard’› tak›mlar›n›n baş›na getirmek isteyen Milan yönetiminin takımın kaptanı Arda Turan’ı da istediği İtalyan medyasında yer aldı. İngiltere’den Manchester City ve Arsenal gibi dev kulüplerin transfer listesinde yer alan Arda Turan’ı uzun süredir takipte olan Milan’ın Rijkaard’la birlikte Arda’y› da alarak kadrosunu güçlendirmeye yöneldiği vurguland

2. metrix2003

metrix2003 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Arda yı daha cok bekler Milan

3. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Gistmek isteye kapı açık.Ama bunlar sadece dedikodu,uydurma haberler.Dikkat edilirde sadece Galatasaray ile ilgili bu tür uydurma haberler yapılıyon.Neden acaba....?

Sayfayı Paylaş