Rijkaard: Kalite yok, sakat çok - istifa Etmiyorum

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Kötü gidişatını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard "Kalite yok ama sakat çok. Birçok kez savunma oyuncusu istedim ama almadılar" şeklinde günlerce konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Rijkaard maçtan sonra çok önemli açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam yeni transferlerinin sakatlığından yakınırken kalitenin de olmadığını dile getirdi. Rijkaard yönetime de mesaj gönderirken "Birçok kez savunma oyuncusu istedim. Ama almadılar" ifadesini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var" diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, "Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak" dedi. Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, "Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.

KONONOV: "BİZİM İÇİN BAYRAM"
    Karpaty Teknik Direktörü Oleg Kononov, maç için çok ciddi hazırlandıklarını belirterek, "Bugün bizim için bayram" dedi.
    Kononov, tamamen dolu bir statta oynadıklarını kaydederek, şunları söyledi:"Bu maç bizim hayatımızda en önemli maçtı. Oyuncular bizler gibi bunu hissetmiş. Maçın sonunda kazandığımız gol çok iyi oldu. Galatasaray'ı üzmek istemiyorum ama biz bugün daha iyi oynadık ve onun için kazandık."

2. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Takımda kalite olmadıkğı doğru.Ama kalitesiz olan başta bulunanlar.En başta da Rijkaard.Sürekli futbolcularını suçlarsa, sizden bir şey olmaz,bu kadroyla başarılı olamayız,bunlar kalitesiz,beceriksiz derse ve sürekli aşağılarsa bu oyunculardan ne beklenir.Asıl kalitesiz olan kendisi.Bir de yönetim.Doğru dürüst transfer yapamıyorlar.Şu ana kadar aldıklarından kaçı 11'de oynayabilir?Mecburiyetten şimdilik Ali Turan.Tanınmış,kaliteli bir oyuncu alamıyorlar,alamayacaklar da.Takımda kimse mutlu değil.Şimdilik çözüm mutlaka yerli bir teknik drerktör.Bir an evvel Rijkaard gitmeli.Çünkü kalitesiz.

3. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Adam haklı oyuncu almadılarkı lig başladı hala alıcaklar son 4 gün bakalım ne yapacaklar

4. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    kendi basarısızlıgını oyuncular kalıtesız dıye suçlarsa sonuç ortada

5. ilkkral

ilkkral Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    5
    işin gerçeği hem yönetimde suç var hemde kendisinde ama sonuç itibari ile istifa etmesi gerekiyor

6. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    adam kendisi istifa edermi yahu tıkır tıkır para kazandığı işini birakırmı ver parasını istifa ettir bak nasıl gider gerçi bu işler teknik direktörle düzelecek işler değilde hatırlayın takım teknik direktörsüz şampiyon olmuştu ben teknik direktörlerin takımlara fazla birşey kazandırdığına inanmıyorum Fatih hoca takımın başına ilk geçtiği zaman 4 yıl üst üste şampiyon olduk UEFA kupasını aldık neden takım kaliteli idi fatih hoca ikinci gelişinde ne oldu hiç birşey çünkü takım kalitesizdi.

Sayfayı Paylaş