Rijkaard:Hamburg'a gitmek istiyorum!..

Konu, 'GALATASARAY' kısmında severimseni tarafından paylaşıldı.

1. severimseni

severimseni Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Rijkaard: Bu kupayı istiyorum

Frank Rijkaard’ın başarılı olmasının altında yatan etken, asla yetinmemesi...
    Futbolcularından hep daha iyi olmasını isteyen Rijkaard, 'Bu galibiyet de, gruptan çıkmak da beni kesmez. Avrupa kupasını istiyorum' diye konuştu.

Gelişiyle birlikte Galatasaray’ın havasını değiştiren Frank Rijkaard’ın başarılı olmasının altında yatan etken, asla yetinmemesi... 3-0’lık Beşiktaş galibiyetinden sonra olduğu gibi Panathinaikos zaferi ardından da futbolcularıyla konuşan Hollandalı teknik adamın, “Sonuca bakarsak aldanırız. Oyunun bazı bölümlerinde disiplinden kopuyoruz ve oyundan düşüyoruz. Bugüne kadar rakiplerimiz bundan yararlanamadı, ama bu hep böyle gidecek anlamına gelmez. O nedenle halen yeterli değiliz. Daha iyi olmalıyız ve bunun için çok çalışmalayız” dediği öğrenildi.

‘Hamburg’a gitmeliyiz’

Gözünü UEFA AVrupa Ligi şampiyonluğuna diken ünlü hoca, Sarı-Kırmızılı futbolculara bunu şu sözlerle iletti: “Beni ne deplasmanda alınan 3-1’lik Panathinaikos galibiyeti keser, ne de bu gruptan çıkmamız. Hamburg’a gitmek ve o kupayı kaldırmak istiyorum. Bunun için de gece-gündüz demeden çalışmalı, saha içinde de her an dayanışma içinde olmalıyız.”

2. m_devrim35

m_devrim35 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Frank Rijkaard hoca bilir işini ...

3. ykmoglu

ykmoglu Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    rijkard iyiteknik adam..farkını göşterdi

4. hkemalh

hkemalh Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    inşallah... hocaya güveniyorum yanlız takımın bana göre daha çok çalışması lazım hele defans daha çok çalışmalı

5. metrix2003

metrix2003 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    sonuna kadar Hamburg

Sayfayı Paylaş