Ridvan DILMEN: 'Bu mac bir milattir'

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'den'e göre Beşiktaş 3’ten fazlasını istemedi

BEN birbirine bu kadar saygılı iki ezeli rakip görmedim. Kazanan ve kaybeden futbolcular için söylüyorum. Beşiktaş’ın 3-0’dan sonra rakibin üstüne gitmemesi buna bir örnek. Maçtan sonra herkes birbirine sarıldı. Beşiktaşlılar da hiçbir sinirlendirici sevinç gösterisi yapmadılar. Bu maç bir milattır.

FIRAT Aydınus’a da değinmek lazım.. İlk yarıda sert oynayan Beşiktaş’a müsaade etti.. Ayrıca Gökhan’a yapılan 0 penaltıyı vermedi. Penaltı verilir, verilmez. Kazım’ı atmamak için resmen yalvardı yardımcısına. Önder Tello’yu çekiyor, 0 sarı kart, vermiyor.. Niye? Çünkü idare etti maçı, yönetmedi.

MUSTAFA Denizli oyuna iyi müdahale etti. Oyuncu değişikliklerinde doğru kararlar verdi. Benim gözümde mükemmel bir teknik adam değildir ama kriz yönetimini iyi yapıyor.

F.BAHÇE, Alex yüzünden tembelleşti. Alex oynarsa yeneceksiniz, kötü oynarsa kaybedeceksiniz. Biraz da siz oynayın Alex için, onu kurtarın.

KAZIM.. Bana ne defansı yıpratmasından, forvet oynuyorsan önce gol atacaksın. Sen golünü at, sonra yıprat.

BEŞİKTAŞ’TA herkes limitteydi ve kendisinden bekleneni yaptı.. Bir tek İ.Üzülmez 160 km’lik arabasında 161 basarak motoru yakıyordu neredeyse. (NTVSPOR’dan derlenmiştir)

2. iladik

iladik Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    evet katılıyorum hatalardan ders alma adına bir milattır

3. ayhanst

ayhanst Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    artık böle gider korkarım ki beşiktaş geliyor

Sayfayı Paylaş