Rhinoceros 4.0 SR2 Boyut : 110 Mb Kullanım izni : 25 kere kaydedebilme Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM Rhinoceros gelismis Ayrıcare sahip bir 3D modelleme uygulamaidir. Özellikleri: Gelismis çizim Ayrıcari Animasyon olusturabilme Fazla sistem kaynagi kullanmaz Kordinatlara bagli çalisabilme Gelismis sag tus menüsü OpenGL destegi Çoklu dil seçenegi x, y, z kordinat sistemi blokeleyebilme Katman olusturabilme Gelismis renk paleti Küre, koni, küp gibi geometrik sekilleri otomatik olusturabilme Sayisal verilerle çalisabilme Olusturulan nesnelere isik, gölge efekti verebilme IGES dosyalarini okuyabilirsinsin, fullir edebilirsinsin. Komut satirlariyla çalisabilirsinsinsin, uygulama pek çok komutu sizin yerinize fullamlayarak islerinizi basitlastirir. Olusturdugunuz animasyonlara istediginiz açidan kamera çekimi yapabilirsinsin, bunu video dosyasi olarak PCiniza kaydedebilirsinsinsin. Fare dügmelerini kisisellestirebilirsinsinsin. Araç çubuklarini kisisellestirebilirsinsinsin, saydamlik kazandirabilirsinsinsin. Çoklu ekran destegi vardir. Internet üzerinden otomatik güncellestirme yapabilirsinsinsin. Nesneleri gizleyip gösterebilirsinsinsin. Nesneleri kilitleyebilirsinsinsin. Seçtiginiz nesneleri proje disina çikartabilirsinsin, kaydedebilirsinsinsin. Üretici sitesinden uygulamain eklentilerini (Plug-in) indirerek uygulamaa yepyeni Ayrıcar kazandirabilirsinsinsin. Destekledigi Biçimler: DWG/DXF(AutoCAD 200x, 14, 13, and 12 ) SAT (ACIS) X_T (Parasolid) 3DS LWO STL OBJ AI RIB POV UDO VRML BMP TGA JPG CSV (export properties and hydrostatics) uncompressed TIFF STEP VDA GHS SLC Deep Paint 3D Rhino ile yükseltilen bazi ürünler: HP el PClarinin çizimleri Lexus marka arabalarin bazi çizimleri Örümcek Adam filminde yaratilan bazi maske, nesnelerin çizimleri Mercedes-Benz M-Class modellerindeki TV çizimleri Lexmark i3 Renkli yazici kasasi çizimi Nokia 5510un dis kasa aksami çiziminde NOMAD MP3 Jukebox çiziminde Daha fazlasi için yaratici sitesini ziyaret edebilirsinsinsin. Sistem gereksinimleri: Pentium III yada üstü CPU Windows 98/NT/ME/2000/XP 65 MB bos alan Min 128 MB RAM (256, üstü önerilir) OpenGL destekli grafik karti Tam sürüm Fiyatlari: Ticari tek kisi kullanılabilirsinsin : $895.00 Egitim amaçli tek kisi kullanılabilirsinsin : $195.00 Egitim amaçli laboratuvar kullanılabilirsinsin : $975.00 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !