Restleştiler

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

1. Örnek

Örnek Guest

Wolfsburg maçı sonrası soyunma odasında Denizli, mağlubiyetin faturasını Serdar’a kesince genç futbolcu, “Yeter artık. Tek suçlu ben miyim” diye bağırdıBir zamanlar jokeriydiWolfburg maçı şeref tribününde başkan, taraftarlarla kavga ederken bir kavga da soyunma odasında yaşanıyordu. Mustafa Denizli, sinirle içeri girip hedef olarak kendisine Serdar Özkan’ı seçti. Daha önceki konuşmalarında genç futbolcuyu öven ve “O beni jokerim” dediği genç futbolcuya yüklenen Denizli, mağlubiyetin faturasını Serdar’a kesti.

Birbirlerine bağırdılar

Denizli, sert bir ses tonuyla Serdar’a, “Boş pozisyonda bile kaleye topu atamıyorsun. Şans vermediğimden yakınıyorsun. Şans verdiğim zaman da kıymetini bilmiyorsun” diye bağırdı. Bunun üzerine Serdar da, “Sanki tek gol kaçıran ben miyim. Benden başka suçlu yok mu. Yeter artık” diye hocasına sert bir şekilde karşılık verince ipler koptu.

Sonuç: Kadro dışı

Kaptanlar devreye girip Serdar’ın susmasını istediler. Yorgan gitmiş kavga bitmişti. Ama önceki gün Denizli, kararını verdi: Serdar Özkan, kadro dışıydı. Sakat futbolcuların çok olmasına rağmen genç futbolcu Trabzonspor maçı kadrosuna alınmadı. Denizli, Batuhan’dan sonra alt yapıdan yetişen Serdar Özkan’ı da gözden çıkardı.

Sayfayı Paylaş