Duygusal Ve Anlamlı Resimli Yazılar.. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Resimler Uzerine Söz Haricinde Birsey Yazmak Istemedım.. (Kendi Nickimi Yada Board Adresini) Belki Aranızda Kullanmak Isteyen Olur Bunları Sevdıklerıne Gonderırler Dıye.. Resimlerde Düzenlemeleri Yaptıkca Buraya Ekliycem.. Müzikli Şiir Sesli Şiir Müzikli Şiirler Sesli şiirler Fon Müzikli Şiir Resimli Şiirler – Resimli Şiir Bekle beni hala seviyorsan. Terk ettiğin günden bir önceki gün kadar hala hatırlıyorsan, gök gürültüsünden korktugmu deli dolu yagmurlarda ve üzerine kahve döktügüm en sevdigin kitabi hala basucundan ayirmiyorsan bekle beni. Bir gün belki kim bilir… yıkılıp kalmışsın bır aşk yusunden yaşlar misali akar gözünden seni unutanı sil at gölünden yoksa sende benim gibi yanarsın arkadaş bende senin gibi yıllarca sevdim vefasız bırıne gönlümü verdım bırakıpta gitmeyi ondan öğrendim UNUT SENİ UNUTANI SEVME ARKADAŞ…. Inci, bir kum tanesinin etrafinda aciyla örülü bir tapanaktir. Bedenlerimizi hangi arzu,hangi tanelerin etrafinda ördü ?
Icimdeki Hayatin sesi, kulagima ulasamaz. Yine de kendimizi yalniz hissetmemek icin, Konusalim.. Aşktı o! Değiştiren tüm gecelerimi Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidişime dur diyen Beni seviyorsun değil mi? Çocuklarımız olacak değil mi? Bu fakirlikten kurtulacağız değil mi? Çektiğimiz sıkıntıları unutacağız değil mi? Altı toprak, üstü toprak Kutu gibi bir evimiz olacak Öldüğümüzü kim bilecek Değil mi? Belki Birak bogulayim bu girdapta Hic uzatma ellerini Hic sevmemis yureklerin, Nefret tortusunda yasadigim yalnizlik Birak kemirsin beynimi Yuregim Dipsiz bucaksiz ucurumlara atmali kendini Paramparca olmali… Dinmeli yillarca tasidigi bu aci Hicliklerin nefesi oyle dolmus ki cigerlerime Birak zehirlensin nikotinle farketmez nasil olsa….. Aksin gozyaslarim birak…. Belki o zaman Hic dogmamis cocuklarin Huzuruna ererim…
Iş Işten Geçtikten Sonra Önce aynalar farkedecek yokluğumu Sonra elbiselerim Sonra pencere Sonra yatak Sen farkına vardığın zaman İş işten geçmiş olacak Ne Cok Sevmistim Seni, Ne Cok Hatirarlar misin ? Asiyan Yollarindan Ses Versem, Duyarmisin ? Hala Beni Düsünür Ve Hala Aglar misin ? Bir Bahar Seli Gibi Yolumdan Akip Gectin ; Bir Yanginin Külünü Yeniden Yakip Gectin.. Anladim Sonu Yok Yalnizligin
sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, yağmurlu havalara… bu kasvetli akşamlara sen varken bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına havalimanlarına… otobüs duraklarına… sen varken ayrılanlara ağlamazdım… yıkılmazdım biten sevdaların ardından gidenlere küsmezdim kalanlara acımazdım. sen varken böyle üşümezdim-titremezdim masumdum, çocuklar gibi böyle delirmezdim-küfretmezdim… hele ölmeyi hiç düşünmezdim. şimdi soruyorum sana adı sevdaysa bu cehennemin sen yaktin da ben yanmadim mi ? Gittigine Inanmiyorum ; Gel Demeyecegim.. Sen , ben istemeden hicbirsey yapmiyorsun bir mektup yazip atmiyorsun yada gece yarisi calsa telefonlarim seni daha cok severim biliyor musun ? Sen , ben istemeden hicbirsey yapmiyorsun benim yazdigim gibi yazmali benim aradigim gibi aramalisin beni bir yanin hep eksik olmali o ynaini hep benimle tamamlamalisin benim sevmekten anladigim bu ! Sen, ben istemeden hicbirsey yapmiyorsun dün gece kac kez caldi telefonlarin ? yayoktun ya uyuyordun fark etmez anliyor musun ? SEN BEN ISTEMEDEN HICBIRSEY YAPMIYORSUN !
sevdim seni bir kere, baskasını sevemem.. deli diyorla bana,desinler degisemem.. oysa sana cıkıyor bildigim butun yollar sevgi anlasmak degildir, nedensiz de sevilir… bazen kücük bir an icin omur bile verilir… sevdim seni bir kere baskasını sevemem… Merak Etme ! Sana Siirler Yazmam Artik,Sana Türküler Yakmam. Bir Eylül Aksami Sokagindan Gecip Seni Aglatmam.. Seni Sacaklarda Titreyen Sercenin Kanat Cirpmasi Kadar masum ve bir anne duasi kadar cok seviyorum !