Registry Distiller 1.03 Boyut : 609 Kb Kullanım izni : 30 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows NT/2000/2003/XP/Vista TANITIM Registry Distiller, ücretsiz bir kayit defteri düzenleme, temizleme uygulamaidir. Birkaç tiklama sayesinde kayit defterini temizleyebilirsinsin, olusmus hatalari giderebilirsinsinsin. Program ise sisteminizi taramakla basliyor. Tarayarak geçersiz, hatali girisleri buluyor. Sisteminizin hizini en yüksek seviyeye çikarmaya çalisiyor. Sürekli uygulama ekleyip kaldirma, virüs gibi bazi zarar verici içerikler kayit defterine zarar verirler. Program buldugu hatali kayitlari silmeden önce bir yedegini aliyor. Bu sekilde herhangi bir hata olustugunda yedekten geri yükleme yapabilirsinsinsin. Programin düzenledigi, temizledigi bazi hatalar ise söyle; Kullanilmayan dosya uzantilari Hatali sürücü dosyalari Hatali ActiveX testleri Geçersiz, bozulmus yardim dosyalari Bozuk kurulum dosyalari Hatali baslangiç uygulamalari Hatali, çalismayan yazi tipleri Paylasilan DLL dosyalari NOT : Program artik Windows Vista Isletim Sisteminde de çalismaktadir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !