12729-H-30000 degişmiştir arkadaslar şuan için alınabilen güncelleme yokdur güncellemeler başladıgı an burdan bilgiler verilecekdir :no_clue:
güncelleme ler aktif hale geçmişdir yeni frekansın sabitlendigi yazılım kısa zaman sonra uyduda olacakdır şun kanal key yükleyebilirsiniz
merhaba arkadaşlar redline marka cihaz almak istiyorum ! türksattan güncelleme yapaıyormu öğrenebilirmiyim. saygılar
Redline 18 500 DVR' lerde uydudan güncelleme alıyordu Ve daha birçok avantaj sunabilecek diye beklerken hepsi fos çıktı.. :angry26:
rl-100 csx kullanıyorum 1 haftadır sinyal zayıf diye kanalları izliyemiyorum güncelleme de yapamıyorum acaba frekenslar mı değişti yardımcı olursanız sevinirim
yeni çıkan br serisi hotbirt üzerinden yazılım alıyor ama eski seri rlve cs serileri hala türksat 12729h30000
arkadaşım ben redlıne adana yetkili satıcısım ve sizden bir ricam olacak canak ayrınız nasıl ve sinyal durumu nasıl menüel taramayapın ve ayarlarınızı konturo ediniz 12729.H.30000 girin menüel taratınız türsat .11962.V. 3333 girin diyyer bir sinyalı yakaladıgınızda taratdırın umarım. hepsini bulursunuz.saygılarımla.seckınelektrik&elektronik.adana.yüregir.03223242747.05357626842.
malik kardeş..bende br-2000 x var.ve bir türlü yazılım atamıyorum bana yardımcı olurmusun..ntv deki maclar icin
uydudan güncelleme bölümüne gelin uydudan ana yazılım indirmeyi deneyin ana yazılımın hemen ardından kanal listesi ve ardından data inidirin uydudan güncelleme bölümü olarak uydu bölümü TÜRKSAT FREKANS DEGERİ 12729H30000 yapın manuel olarak eger 12729h30000 frekansı yoksa manuel olarak taratın sonra bu ayarları yapın kolay gelsin not :::hotbirtten güncelleme bitmiştir sadece türksat üzerinden güncelleme verilecekdir