arkadaşlar bir zamanlar 18500 kullanıyordum tv açınca kötü sinyal yazıyor ve görüntü yok kablo.dayzek.ve lnb değiştirdim sonuç aynı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk.
aynı sorundan garantisi bitmeden 1 ay kadar önce servise göndermiştim yaklaşık 3 hfta sonra yapıldı diyerek gönderdiler arızası hakkında bilgi vermediler 2 hafta geçmeden aynı sorun tekrarladı yerine taktığım next net olarak gösteriyor fakat ben kullanılır olmasını istiyorum evde yapıla bilecek bir ayar varmıdır tşk
Ertan Aktepe ilgin için teşekkürler servis bu konuda çok duyarsız davranıyor atarım bi köşede dursun anologdu .pvr. derken ev uydu çöplüğüne döndü bigün gelir hepsini birden bi hurdacıya veririz gider tşk
servisden geldikden sonra eger siz yazılım attıysanız ondanda yapar çünkü 18500 lerin son yazılımı hatalı ve kötü sinyal yazısı çıkıyor eger yazılım atmadıysanız 2.neden18500/14500 ler dıseq ve lnb seçimi yapıyor yani her lnb her dıseqle uyum saglamıyor3.neden de eger bir kanal açıyorsanız başka kanal göstermiyorsa göstermeyen kanalın frekansını 2deger gibi farklı degerler yukarı aşagı şekilde manuel taratın örnek 11919v24444 sizbunu 11921/11917 /11915/11922 gibi deger atayıp taratın
sinyal arızası %90 tünerdedir ama o cihazların işlemcilerde hata veriyor redline en kötü cihazlarından bitanesi ama üzülme yeni cihazlarında sinyal arızasını birak bin bir arıza cikıyor