Rakrak Ilkögretim Okuma Yazma (1.Sinif) Boyut : 5.86 Mb Kullanım izni : 5 soru Dil : Türkçe Platform : Windows (Tümü) TANITIM Iletisimin değerli unsurlarindan olan okuma, yazmayi küçük yaslardan itibaren dogru sekilde aktararak, iletisim kurabilen, karar verebilen, fikir sunabilen bireyler yetistirmeyi eglenceli egitimi sayesinde basitlastiran bir egitim uygulamasi. Okuma yazma egitimi günümüz Türkçesinin dogru anlasilmasi, ayrica çocugunuzun düsünme, anlama, siralama, sorgulama, siniflama, iliski kurma, analiz-sentez gibi zihinsel becerilerinin de gelismesini içermelidir. Bu uygulama isitsel aktiviteler, oyunlar,, testler yardimiyla okuma yazma egitimini eglenceli bir sekilde vermeyi amaçliyor. Harfler, kelimeler, kelime gruplarindan olusan kademeli anlatimi ile ögrenimi basitlastiriyor. Cd içeriginde Türkçe bölümünde anlatilan konular : Sesli, sessiz harfler Heceleme Cümle olusturma Noktalama isaretleri Es anlamli sözcükler Zit anlamli sözcükler Cümle bilgisi Isim çesitleri Yazim kurallari Yazilimim Demo sürümünde bazi kisitlamalar mevcuttur. Tam sürüm CD Fiyati : 22,5 YTL Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !