'Quaresma'tik Kartal Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 1-1'in rövanşında İstanbul İnönü Stadı'nda Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen'in 3-0 mağlup ederek play-off turuna yükseldi. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Quaresma, 57. dakikada Delgado ve 71. dakikada Holosko kaydetti. RAKİP 9 KİŞİ KALDI Viktoria Plzenli oyuncu Jakub Navratil, karşılaşmanın 32. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Bobo'ya arkadan sert müdahale yapınca direkt olarak kırmızı kartı gördü. Navratil'in takım arkadaşı Limbersky ise 20. ve 51. dakikalarda Quaresma'ya sert müdahale yaptı ve iki sart kart görerek kırmızı kartla takımını yalnız bıraktı. QUARESMA ŞOV YAPTI Beşiktaş'ın bu sezon Inter'den transfer ettiği Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma bu 39. dakikada attığı golden sonra 57. dakikada Delgado'nun attığı golün asistini yaptı. Limbersky'nin de oyundan atılmasına neden olan yıldız futbolcu Kartal'ı adeta tek başına sırtladı. TORAMAN 3 HAFTA YOK Karşılaşmanın 32. dakikasında sakatlanan İbrahim Toraman'ın ikinci yarıda oyuna devam edemeyeceği anlaşıldı ve devre arasında MR'ının çekilmesi için hastaneye gönderildi. Yapılan ilk kontrolleri sonrası İbrahim Toraman'ın sol ayak iç yan bağlarında esneme olduğu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın bir diğer defans oyuncusu Sivok'un da iki gün önce sol diz yan bağları koptuğu için 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.
Beşiktaş ve Galatasaray utandırmadı... Teşekkürler bu takımlara... Bu arada seneye şampiyonlar liginde ön elemesiz direk şampiyon takımımız katılamayacak sanırım. Bu da Fenerbahçe'nin Türk futboluna büyük katkısı! :angry26::angry26::angry26: Fenerbahçeliler de kimseye kızmasınlar kendilerine kızsınlar. Bugün okuduğum bir köşe yazısına sonuna kadar hak veriyorum. Avrupa'da en büyük başarıyı yaşatan Zico gönderilip yerine Aragones; Aragones gönderilip başka adam bulamamış gibi Daum'un getirilmesine sesini çıkarmayan taraftar bugün ne yönetime ne de futbolculara kızmamalı gerçekten de.
Beşitaş göze hoş gelen bir futbol oynuyor Galatasaray da fena sayılmaz ama Fener'i hayatımda böyle rezil görmedim ben taraftar zaten tepkilide yapacak bir şey yok!
QUARESMA canlı izledim ilk maçta vikingur maçıydı adamın nerede oynadıgı bile belli olmuyor zor takip ettim heryere hakim en ii transferi yaptı bjk inş sakatlamazlarda
Beşiktaş Quaresma ile hakikaten Quarisma olmuş izlerken keyif almak diye buna derim işte her ne kadar trabzonsporlu olsamda konu avrupa maçları olunca akan sular durulur tebrikler beşiktaş teşekkürler galatasaray