Konu: Gündemden Ciddi Muhabbetlerin Yapıldığı PAylaşım Alanı.. Zuzuuu : OOO Dünkü Mac Neydi bee Barselonaya 4 attık Finaldeyiz En Büyük Fener Kırmızıbiber: Boşuna Sevinme Zuzucum GS de Real Madrid e 3 Attı. Yani ŞAmpiyonlar Ligi CL cup da Finalde bizimle oynuyacaksınız... paradise :ÇArşıŞampiyonlarLigineKArşı Heyt be Siz Hala Mal Mal Takımlarlamı Oynuyonuz Bizim Kartallar River Plate e 5 attı Finalde Boca Juniors la oynuyacak ConCenTraTe: Aaa bıktık Artık Türkiye de ŞAmpion Olmaktan... Biz de Dünyaya Açılalım diyoruz ama Bizi Almıyorlar... " bide siz gelirseniz Dünya Futbolu Tamamen Türklerin Eline Gececek" diyorlar... Neymiş Efendim Avrupanın Yarısı Sivaslıymış...Aman bee Elif61 : Yaa biz Artık Futbol oynamak İstemiyoruz Kolbastı Oynuyacaz Geleni Yen Geçeni Yen Bi anlamı kalmadı...Bence TS ligindenbaşka yerde Oynamıyalım... Top mu oynuyacaz Ders Mi Verecez Kardeşim... GencHayat : Aaaa bu konuşmaları Her Hafta yapar oldunuz Ayşe Teyze Gelecek Çöpe Atacak Gene, Yeter Be ! Yoruldu KAdıncağız da aaaa dehAkad : Yav Ayşe Teyze Dedin de Geçende Bizim Hanım Yardıma Gitmiş. Eskilerden Bahsetmiş ... "Hep Var olan konuları acıyordu Deha ilk zamanlar" demiş ... Şimdi Bizim Hanım Başımın Etini yiyor İyice Bak Acarken Ablamı niye yoruyon diye Ben Wallace : Yaa bırakın şimdi Ayşe Teyze yi Artık Kendiside 44 yaşına geldi temizleyemiyor bize temizletecek gene ...Bu Arada Artık Spor Bölümünden Bıktım yaa Ne bu böyle ... Kürar : Yaa Deha 20 yıl oldu hala tanımam seni Gel de bi ÇAy kahve ısmarlıyım artık tanışalım Paradise : Heyyyyttt Oyarım seni Bak Benim Herife mi göz diktin ... Dehaaaaaaaaaaaaa .... dehAkad : Hanım sakin ol bak burda herkez okuyacak gel salonda konuşalım yada MUTFAK bebish : Ay bunlar tam birbiri bulmuş hee süperler cok komikler Benim Bey de biraz nasiplense ya Mizah olayından **deep_blue** : yaaaaaaa 32 yaşına girdim olamazzzz daha dün ONİKİydi yaaaaa Fatoş : Amannnn beee Bıktım Sizden Bıktım Yeter beee 20 yıldır Kahrınızı Çekiyorummm.. !!! Kim Açtı Bu konuyu yineeee Dehaaaaaaaaaaaa Öldürecem Seni gel Buraya !!! dehAkad ofline paradise : Abla gel evden dışarı cıkamaz kapıyı üstüne kitledim ... [=D!L£MMA=] : Aman Be Rahat Bıraın Eniştemi Offf Bugün Ne Yapsak ACaba Çok Canım Sıkılıor ... Bizim Bey yine benim Ferrari yi almış Öldürecem onu Ay ben AUDİR8 le gezmek zorundamıyım yaa ıyyyy menşure : Offf Offf 48 yasına geldik bee Önceden Benim nickin altında Yeni Genç yazardı... Neyse Arkadaşlar Benim Torun Oyun Oynuyacakmış Hadi size iyi Sohbetler by ingiliz_kemal : FlaşFlaşFlaş Türkiye Yunanistanı da topraklarına kattı "Başbakan" Bize milli macta 3 şu çekmelerinin cezasını ödettik dedi... Murat : Yaa hatırlarmısınız 20 yıl önce biz bir harita çizmiştik Ama bu kadarını beklemiyorduk acıkcası neyse ben yeni haritalar çizmeye devam edeyim - Ay Jupiter Mars Abrek : Dehaa Kardeş bu konuyu Açarak Aydın Doğan hesabı bişeyler mi yapmak istiyorsun anlamadım seni Yakalığın lüzumu yok benide sil yazma buraya pefff Ya yazma demedim mi Melek_ece : Bence Bu konuyu bu kadar uzatan dehAkad dır 20 yıldır bu ne yaaa KarizmaTR : Boşverin Arkadaşlar yakışıyormu 20 yıllık dostsunuz Bu Arada 20 yıl geçti, Karizma biter sandım ama Olgunluk Karizma ma karizma ekledi bee yafs "avatarında Kadir İnanır ın resmi var" KırmızıBiber : yaa Önceden Benim Özel Mesaj Kutum Hep Dolu Olurdu Şimdi niye boş yaşlandım mı kine İyimserMurat : aaaa olurmu öye şey Seni Rahatsız Etmek istemiyolardır Begüm : Geçen gün temizledim yine birikmiş 189 tane "geçen gün dediği 20 sene önce" paraside : Bende Söylemek İsterimde Bey Çok Kıskanc Sorun Olmasın Durduk yere Prenses_Damla : Valla bende 3 gun once hepsını sılmıstım ama sımdiden 114 tane oldu bıle... 20 tanesıde bugunden..Valla dırek mesaj Meteoru yagmurundayım... "Yalanını yesinler " ConCenTraTe : Yaa Artık bakmıyorum lüten yollamayın yaaa aaaa qqzmp : Aman sıkılmadınızmı Hadi Hepiniz Bize Işınlanın, Gelin Bi Çay İçelim ... O hapı atınca ÇAy olanlardan değil haa Gerçek Çay bizim Herif Kazı Yaparken bulmuş ÜStünde ÇAkur mu ne yazıyormuş Çok İşe Yarıyor benim bey xtina : Arkadaşlar Evliliğimizin 19 uncu yıl dönümü yarın ... bUgün qqzmp lere ışınlanalım yarın hep birlikte bize gelin KADİR : MErvee Işınlana aleti bozuk boşuna çağırma "Aman be 18 yıldır kutluyoruz tmm biz Kutluyalımda Millet niye kutlasın anlam veremedim " Adınız, soyadınız: Avril Yaşınız: Hobileriniz: prosat Mesleğiniz: Sanatcı Siteyi nereden duydunuz: Zuzuu dan Kan Grubunuz: kokteyl Burcunuz: burcumyok benim Taraftarı olduğunuz takım: erzurum Spor Beni De Aranıza Alırmısınız... Hilaryde üye olmaya çalışıyor onu almayın dehAkad Online ultrAslan : eeeHoş geldin Gel BariNe yapalım Bu Arada ben Ali 37 38 yaşlarındayım dehAkad : Aaa.. paradise :öhö öhö dehAkad : Alii Akşam Gelde MAç İzliyim Diyecektim Fatoş : Akşam Ben Geliyom Ben Görecen Sen Maçı dehAkad ofline Eeee Arkadaşlar bir Konu Daha Öyle Oturdum Sıkılmadan Üşenmeden Yazdım. Umarım bu defa sizi Neşelendirebilecek birşeylere değinmişimdir... Konu ya 2 defa göz attım. Alınan gücenen olmaz inşallah Saygılar dehAkad... Ekrem Selçuk : Bizi kahkahalara boğan bu hadiseleri kendinize has bir ifade tarzı ile kaydettiğiniz için teşekkür ederim.
Mu®aT : Ertan yarın seninle kaplıcalara gidelim yaw...romatizmalarım azdı yine...malum yaşlılık (yaş 60 olmuştur)