Aslında işin aslı şöyle admin bey... Aslıyı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı. Aslı bir gün benim acizane msn mi ekliyor. prosatforum'dan diyor bana . prosat o dakika ruhumun başkenti başımın tacı , ruhumun ilacı oluyor. Delikanlıya yakışmaz msn de en ufak bir edepsizlik etmiyorum, yanlız takıldığı forumu mıh gibi aklıma çakıyorum. Oğlum diyorum bizim msn ye , ilk bu msn de cam açıcaksın . Sorup soruşturup bulup buluşturup en nihayetinde görüntülü konuşma gönderiyorum. Ama gel gelelim kızın üvey abisi Msn mi donduruyor. 2. kez istetiyorum.Bu kez üvey abi bizde yeni üyeye kız yok diyor. Anam senide yorduk ama hadi son bi kez daha iste .Msn anamın yüzüne bir kez daha kapanıyor. Oğlum bu kızın Msn sini patlat diyor Forumdan arkadaş TheCovenant'ın eline bir mektup sıkıştırıp aslıya gönderiyorum kaçarmısın benimle diyorum . kaçarım diyor. Mübarek cuma gecesine anlaşıyoruz. Hani yanlız gitmeyim bizim MuR@T abiyide çağırayım diyorum MuR@T Ertan'dan kalma pc sini almış. MuR@T abi bu ne diyorum. Ne olur ne olmaz abi senin pc çökerse kullanırız sen sür diyor . sürüyorum Açıl prosatforum ben geliyorum prosatforum yanıyor. Forum polisi beni arıyor. prosatforum yanıyor . herkes benden biliyor. ASlı diyorum ne oluyor. Ne olur demeye kalmadan . Forum polisi kapıyı çalıyor. içeri giriyor. Polis bey diyorum. Kız reşit kendi isteğiyle geldi. memur bey tamam diyor. kıza bişey dediğim yok da prosatforum'u niye hackliosun be evladım. Aslı bu ne diyor diyorum Aslı hiç bişey demiyor. meğer bizim aslı kaçarken msn yi açık unutmuş. Sonra msn'sinde prosatforum'u gören abisi siteyi hacklemiş... Nihayetinde attılar beni nezarete... Tez vakit sonra mahkeme günü geldi. HAkim aslıya sordu. kızım seni bu adammı kaçırdı . evet hakim BEy bu adam prosatforum'u hackledi. eee evet hakim bey. NE eveti aslı . Nİkah kıymıyoruz aslı. 7 gün geçer geçmesinede yalandan 7 gün 7 yıl gibi gelir benim gibi bir üyeye... Birkaç güne kalmadı koptu pc mim internet bağlantısı... dedim kendi kendime ben bu banı kırarım gider prosatforum'u yakarım. Şimdi merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye Evet yaptım.Üvey abisinin forumuna pink atıp hack leyip yaktım..
ben yazmadım fanky yazdı hem baksana orda ben yardım ediyom fankye....hemen bana yakıştırdın valla ertan helal:clap::smiley6: