Hakkaride alçakca ve kalleşçe saldırı sonucunda ölen şehitlerimize ve gazilerimize destek vermek amacıyla forumumuzun baneri 3 günlüğüne matemimizi simgelemesi amacıyla siyaha dönüştürülmüştür....Yapılan saldırıları lanetle kınıyor şehitlerimize allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz..Tüm hayır dularımız onlarla olacak... .. Prosatforum Yönetimi
Dostum çok duyarlı bir iş yapmışsınız kutlarım . Yapılan saldırıları lanetle kınıyor şehitlerimize allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz..Tüm hayır dularımız onlarla olacak.
Aynı dıleklerımle canı gonulden dedıklerınıze katılıyorum sayın MURAT bey sızıde duyarlılıgınızdan dolayı ayrıca kutlamak ıstıyorum selamlar saygılar
şehitlerimize ALLAH tan rahmet acılı ailesine saır diliyorum ayrın form olarak çok güzel bir uygulama yapmışsınız
Şehitlerimize Allah dan rahmet,Türk Milletine baş saglıgı diliyorum. Bu duyarlı davranışından dolayı forum yönetimini tebrik ediyorum.
Şehitlerimize Allah tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum ve aslanlarımızın kanının yerde kalmamasını canı gönülden istiyorum . [SIZE=-1]VATAN EĞER UĞRUNA ÖLECEK VARSA VATANDIR... Bu vatan kolay kazanılmadı ne 3-5 çapulcuya bırakılır nede ezdirilir. [/SIZE]
ŞEHİDE SESLENİŞ Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Aylardır uyku nedir bilmez bu gözler oğul, Bir günlükmüş , meğer söylenen sözler, Bir günlükmüş, ardından toplanan kalabalık, Bir namazlıkmış meğer saltanatın… Şükür ki şehitsin, şükür ki cennettesin… Tesellim bu oğul, bulutların üstündesin… Aylardır konuşmaz olmuş, susmuş bu dil oğul, Nice ana kuzusu şehit oldu, senden sonra, Nice yürekler yandı, nice ocaklar, Yine yanan yalnız biz olduk oğul, Bizse unutulduk… Şükür ki şehitsin, şükür ki cennettesin… Tesellim bu oğul, bulutların üstündesin…