ProgDVB 5.13.8 Boyut : 2.73 Mb Kullanım izni : 30 gün Dil : Türkçe Platform : Windows 2000/XP/Vista TANITIM Dijital TV kartiniz, kisisel PCinizin konforu ile artik tüm uydu yayinlari ekraninizda. Bu uygulama sayesinde buradaki konuda yepyeni bile olsaniz hiç zorlanmadan birçok islemi yapabilecek, gerekli eklentileri yükleyerek önceden izlemeniz mümkün olmayan TV kanallarini da artik izleme sansini yakalayabileceksin. Unicode için kanal isimleri var, bütün milli semboller dogru sekilde gösterilir hale getirilmis. Ayrica Skystar 2 modülü de güncellenmis. ProgDVB, benzerlerine ragmen hala güncelligini koruyan yararli, kullanisli bir uygulama. Desteklenen Dijital TV Kartlari: Anysee (E30S Plus...) AverMedia DVB-S Azurewave (TwinHan) (VP-1027, VP-1034, VP-1041...) BroadLogic 2030/1030 Compro VideoMate DVB-S Digital everywhere FireDTV/FloppyDTV DVBWorld USB2.0 DVB-S/DVBWorldDTV(PCI-Sat), Acorp TV878DS/DS110/DS120, Nextorm NBS240/NSC120 GeniaTech products (Digistar DVB-S PCI, satbox, TVStar, Digistar2, Digiwave 103G...) Hauppauge Kworld DVB-S 100 compatible (Vstream, Dynavision...) LifeView FlyDVB 10moons Netcast DVB NEWMI Advanced DVB Pinnacle Technotrend Tevii TBS Q-Box Technisat Sky Star 2 and Sky Star 3 USB or PCI Telemann Skymedia 300 DVB (resmi degil) Tongshi Terratec St@rKey usb box Türkçe dil paketini indirmek için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! farenizin sag tusuyla tiklayarak Hedefi Farkli Kaydete basin. Programin Windows 95/98/Me isletim sistemlerinde çalisan sürümünü indirmek için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! farenizin sag tusuyla tiklayarak Hedefi Farkli Kaydete basin. Programin Windows XP/Vista (64-bit) isletim sistemlerinde çalisan beta sürümünü indirmek için Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! farenizin sag tusuyla tiklayarak Hedefi Farkli Kaydete basin. Not: Windows 2000/XP/Vistada çalisan buradaki 5.0, üstü sürümün çalisabilmesi için sisteminizde .NET Framework 2.0 sürümün kurulu olmasi gerekmektedir. Eger kurulu degilse Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! hemen indirebilirsinsinsin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !