Printer Anywhere 1.08 Boyut : 1.4 Mb Kullanım izni : 30 Gün Dil : Ingilizce Platform : Windows 2000/XP/Vista TANITIM PrinterAnywhere ile dökümanlarinizi, fotograflarinizi bagli oldugunuz kisilerin yazicilarindan çikartabilirsinsinsin. Bunun için özel bir teknik bilgiye ihtiyaciniz yok. Ihtiyaciniz olan bir yazici, bir kullanici. Programla, Microsoft Word, Outlook, Photo Editor gibi uygulamalardan yada çalistiginiz başka uygulamalardan bir kapi ilerinizdeki yada binlerce kilometre uzakliktaki bir yazicidan çikti alabilirsinsinsin. Yazicinizi Paylasin PrinterAnywhere ile bir dakikadan az bir sürede, yazicinizi Nete bagli insanlarla (arkadaslarinizla, akrabalarinizla, okul arkadaslarinizla) paylasabilirsinsinsin. Ag paylasimi hakkinda, karmasik Windows erisim kurallari hakkinda hiçbir sey bilmenize gerek yok. Bu uygulama, PCiniza bagli yerel ag yazicilarini otomatik olarak bulur. Kendiniz çikti alabileceginiz gibi, başka insanlarin sizin yazicinizdan çikti almasi için yazicinizi paylasabilirsinsinsin. Sistem Gereksinimleri: Windows 2000/XP/Vista isletim sistemine sahip bir PC. 128 MB bellek (256 MB bellek tavsiye edilir) 10 MB bos disk alani Internet baglantisi (ADSL gibi genis bant baglanti tavsiye edilir) Bu uygulama, hiçbir casus uygulama içermez. Not 1: Programi kullanmak için üye olmaniz gerekiyor. Not 2: PrinterAnywhere sisteminin fonksiyonu için, müsteri bilgileri doldurmaniz gerekiyor. Üretici, bunun disinda sizin kisisel bilgilerinizin kaydini asla tutmaz, üçüncü sahislarla paylasmaz. Yenilikler: Hizli test ederken olusan hatalar giderildi. Yer belirleme destegi eklendi. Windows 2000, Vista isletim sistemlerinde de çalisabilme destegi eklendi. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !