Güldüren Polis Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan "Polisin Hatıra Defterinden" kitabından Heyecanly bir ses: "Merkez tarandık". Merkez:"Hayır efendim aranmadınız". ****** 4512:"Merkez! Alet kontrol" Merkez:"Elinizdeki alet degil, cihaz". 4512:"Aletin cihaz oldugu anlasıldı merkez". ****** söför:"Müdürüm, araç intikal etsin mi?" Müdür: "Etsin, ama içinde söförüde olsun". ****** Merkez:"Camide son durum nedir?" 5436: "Cenazeler mezarlıga seyir halindeler". ****** 4536: "Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmus" Merkez: "Anlasıldı. istasyonlar not alın. Kaybolan tosun eskali veriyorum". ****** 3370: "Bir minibüs at arabasına çarpmıs, at vefat etmis". Merkez:"Basın sag olsun evladım. ****** Merkez:"Ananın Yeri'nde <lokanta> kavga ihbarı var. Ekip intikal etsin". 7443: "Anlasıldı Merkez, Ananın Yeri'ne ekibimle seyir halindeyiz". ****** 5690: "Burada çekilmesi gereken bir araç var". 5491: "Efendim, ben sahilden intikal ediyorum". Merkez: "91, sen bulundugun yerde kal, 31 çeksin". ****** 7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz". Merkez: "Anlasıldı. Mevkiiniz?" 7553:"Kaybolduk Merkez!..." ****** Merkez:"Mevkiiniz?" 4566:"Cumhuriyet caddesi". Merkez:"Tam mevkiiniz?" 4566:"Arabadayız Merkez". ****** 5452: "Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam" Merkez: "Araç alkollü mü?" 5452: "Olumsuz efendim, araç dizelmis". ****** 4512:"Merkez, hırsız kaçıyor!" Merkez:"Anlasıldı, nereden nereye kaçıyor?" 4512: "suraya dogru kaçıyor". Merkez:"Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin". ****** 3345:"Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?" 6220:"Henüz Abone'yi söylemedi amirim". ****** 5433:"Caddede süpheli bir paket var." Merkez:"Anlasıldı, çevre güvenligini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde <3 dakika sonra> 5433:"Uzman ekibe gerek yok. Paket bos". Merkez:"Nereden anladınız, 'Çevre güvenligini alın' demistik". 5433:" Üzerinden kamyon geçti efendim". ****** Merkez:"iskeledeki aracın belgelerini alın". 5426: "Araç feribota binmekte..." Merkez:"Belgeleri muhakkak alın". 5426:"Dogrudur Merkez, ben de feribota biniyorum". <5 dakika sonra> 5426:"Aracın belgelerini aldım". Merkez:"Derhal merkez karakoluna intikal edin". 5426: "Olumsuz Merkez. Feribot hareket etti. Ben karsıya geçiyorum. 17.00 feribotu ile dönerim". alıntı:a068: :a068: