Polat'tan Fener'e taş

Konu, 'GALATASARAY' kısmında ENGİN02 tarafından paylaşıldı.

1. ENGİN02

ENGİN02
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat, dün Divan Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada son günlerde Fenerbahçe ile yaşanan polemiğe bir yenisini ekledi. Aziz Yıldırım’ın sözleriyle başlayan, Haldun Üstünel’in verdiği cevapla devam eden sürece dahil olan Adnan Polat, “Biz yönetim olarak rakiplerle ilgili aramızda pek fazla konuşmayız. Ancak rakiplerimizin yönetim kurullarının yüzde 50’sinin Galatasaray’ı konuşmakla geçtiğini biliyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Demek ki bizden korkuyorlar, ürküyorlar, saygı duyuyorlar, gelişmelerimiz de onları endişeye sürüklüyor” diye konuştu.

‘Nasıl yaptılar bilmiyorum’
    Ara transferin maliyetinin 3.8 milyon Euro olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan, “İhtiyacımız olan futbolculardan ikisini kiraladık. Neill’ı da 1.5 yıllık sözleşmeyle aldık. Bu paralar vade içinde ödenecek. Türkiye’ye getirilmesi çok zor oyuncuları getirdik. Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ bunu yaptı. Nasıl yaptılar ben de bilmiyorum” ifadesini kullandı. Polat ayrıca çok konuşulan ‘kasap’ konusuyla ilgili olarak kendisinin isim vermediğini, ancak o uyarılarının bir hayli yankı uyandırdığını belirtti.

Ne demişlerdi?
    Aziz Yıldırım
    Devre arasında herkes ‘transfer’ diye bağırdı, yapmadık. Çünkü bu formayı giyen her futbolcumuzun değerini biliyoruz. Büyük hedefleri olan takımlar, büyük yıldızları devre arasında getiremez. İyi futbolcu alamazsın, vermezler. Ama sezon sonunda her istediğini alırsın.

Haldun Üstünel
    Kendilerini dünya kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler, Ocak’ta 4 milyon Euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler? Gerçek bir dünya markası olan Galatasaray’ın ezeli rakibinin başkanının, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması şık durmamaktadır.

Sayfayı Paylaş