Plant Tycoon 1.01 Boyut : 27.3 Mb Kullanım izni : 60 dakika Dil : Ingilizce Platform : Windows 98/Me/2000/XP/Vista TANITIM Plant Tycoon, bitki yetistirmek üzerine kurulu sanal bir bahçivanlik oyunudur. Biraz toprak, su, bitki, az bir parayla ise baslayabilirsinsinsin. Bitki yetistirin, düzenleyin, hasat edin; sagligini, yilini, gelisimini de izleyebilirsinsinsin. Arastirmalariniza para saglamak, fidanliginizi yükseltmek gayeiyla bazi bitkileri satip, isini büyütebilirsinsinsin. Uzak bir adadaki bir köyün hikayesi. Isola adasinin sihirli bitkilerini kesfedin! Kesfedilmeye hazir 500 bitki türü mevcut. Her yepyeni soy, genetik bulmacayi çözmek yolunda bir adim daha ilerlemeyi saglar. Plant Tycoon bir bahçe benzetim (simülasyon) oyunudur. Tohumdan hareket ederek bitki yetistirip, bunlari satarak para kazandiktan sonra, isini büyütebilirsinsin, genetik bulmacayi çözebilirsinsinsin. Eglenceli, hos grafikler üzerine kurulu bir oyundur. Plant Tycoonin 5 büyük ekrani var. Ana Ekran (Main Screen): Burasi seradir. Yetistirdikleriniz, yarattikleriniz burada bulunur. Ayrica satilmasi için fiyat belirleyebilirsinsinsin. Tohum Depolama (Seed Storage): Tohumlarinizi depolama, düzenleme dükkani. Imleci tohumun üstünde hareket ettirdiginizde onun ana islevini görebilirsinsinsin. Bahçe Gereçleri (Gardening Supplies): Bu dükkan kimyasal madde, tohum, fidanlik için gerekli çesitli araçlari içerir. Yeni tohum günde bir kere buradaki dükkanda stoklanir. Toplama Ekrani (The Collect Screen): Bu ekranda ise yakaladiginiz böcekleri görebilirsinsinsin. Fidanlik (The Nursey): Ziyaretçilere bitki satabileceginiz yer. Özellikleri: Kesfetmeye hazir 500 farkli bitki türü. Simülasyon (benzetim) oyun sayesinde sanal dünyada bitki yetistirebilirsinsinsin. Çok sayida farkli tohum dikebilirsinsinsin. Göz kamastirici sanat eserleri meydana çikartabilirsinsinsin. Hastalikli bitkilerin yapraklarini budayabilirsinsinsin. Oldukça güzel, hos, etkileyici grafiklere sahiptir. Gübre, su, makas, ilaç vb. çesitli araçlar mevcuttur. Bahçe düzenlemesinde kullanmak için bahçe araçlari satin alabilirsinsinsin. Saksida bulunan bitkilerin degerini, yaslarini görebilirsinsinsin. Yetistirdiginiz bitkileri fiyatlandirabilirsinsinsin. Fiyati, fiyat tusuna basarak da degistirebilirsinsinsin. Daha sonra buradaki bitkileri satabilirsinsinsin. Satmak istediginiz bitkiyi seçtikten sonra buradaki kapta satis etiketi belirir. Oyun, Windows, Mac OS X 10.2 ya da üstü, Palm OS, Pocket PCde de çalisir. Gerçek zamanli çalisma sayesinde PCiniz kapali olsa ya da oyun çalismasa dahi bitkileriniz büyümeyi sürdürür. Kisitlama: Deneme sürümü 60 dakika ile sinirlidir. Lisansli kullanabilmek için satin almalisin. Fiyati 19.95$dir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !