phPortal 1.2 Beta 3 Boyut : 920 Kb Kullanım izni : Dil : Türkçe Platform : Windows (Tümü) TANITIM phpBB forumu, phpSincap içerik yönetim sistemi, ezPortal phpBB portal eklentisinin birbirine entegre olarak olusturdugu buradaki yepyepyeni sistemin adi phPortaldir. phPortal Nasil Gelistirilir ? phPortali içerik, ana dizindeki ayni adli dosyalari deneme alarak çok basit bir sekilde yükseltebilirsinsinsin. Kurulum Normal phpBB forumu kurduktan sonra, ezPortal eger kurulmamissa db_install.phpden onu da kurabilirsinsinsin. phpSincapin ayarlarini da sincap/ayarlar.phpden yapabilirsinsinsin. Forum ayarlari her zamanki gibi yönetim panelinden yapilabilirsinsin. Özellikler phpBB Forum indirinme bölümü phpBB ile birlesik gelismis üyelik sistemi Haberler bölümü Arama bölümü Özel Mesajlar bölümü Tüm bölümlerde RSS Beslemesi Yenilikler Tema degistirildi. Tüm bölümlere RSS beslemesi eklendi. indirme bölümünün dosya indirirken hata vermesi sorunu kaldirildi. Reklamdan yönlendirirken hata vermesi sorunu kaldirildi (phpSincap hatasi). Ana site basliklarinin bosluklari dolduruldu (hata veriyordu). Kayit sorunu düzeltildi (hala menü gözükmüyor ama o sorun düzeltilmeye çalisiliyor). Haberler bölümüne resim destegi eklendi, genisletildi. indirmeler bölümüne resim destegi eklendi, genisletildi. Hakkinda bölümünü düzenleme imkani saglandi. Iletisim bölümünü düzenleme imkani saglandi. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !