Galatasaray 2. Başkanı Işın Çelebi, A Milli Takım'ın hocasına ateş püskürdü... Işın Çelebi, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 29 Mart’ta İstanbul’da Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın kadrosuna Arda Turan’ı da alan Guus Hiddink’e ateş püskürdü. Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Arda’nın henüz tam olarak iyileşmediğini söyleyen Çelebi, şöyle konuştu: “Kadro kalitesizliğinden söz ediyorlar ama Milli Takıma 7 oyuncumuzu alıyorlar. Hakan Balta, Servet, Gökhan, Yekta, Kazım ve Arda’yı A Milli Takıma çağrıyorlar, Aydın’ı da A2 Milli Takımı’na. Arda aylardır sakat ve bu sakatlığının nedeni Milli Takım. Milli Takıma alındığında sakatlandı. O zaman da çok itiraz ettik ama bizi dinlemediler. Şimdi yine tam olarak iyileşmeden milli takıma çağırdılar. Pes diyorum. Topu topu 30 dakika oynadı. Aynı ilk sakatlık dönemindeki gibi bir süreç. Tam iyileşmeden kadroya çağrılıyor. Hiddink bari oynatmasın. Ama hiç umurunda değil ki adamın.” NELER YAŞANMIŞTI? - Arda, 7 Mart’taki Belçika milli maçında sakatlanmış ve 1 ay sahalardan uzak kalmıştı. -8 Ekim’deki Almanya maçının aday kadrosuna çağrıldı. 6 Ekim’deki idmanda yine sakatlandı. - G.Saray’ın hocası Rijkaard isyan etti: “Hiddink ile yaptığımız görüşmede durumun bu hale geleceğini önceden görerek Milli Takım’a alınmaması için uyardım ama beni dinlemedi. Sonunda korktuğum başıma geldi. Arda’ya yazık ettiler. Takımdaki tüm hesaplarım alt üst oldu. En iyi oyuncumu kaybettim. Bakalım şimdi ne diyecekler?” - Sarı-Kırmızılı yönetim, Milli Takım’da 2. kez sakatlanan Arda’nın oynayamayacağı süre için hem kendileri, hem de futbolcuları adına federasyondan toplam 1 milyon Euro tazminat isteyeceklerini açıkladı. - Adnan Polat, Mahmut Özgener’e “Ağır idman yaptırdınız” diye tepki gösterdi.
İşte buna düşünce farkı denilir.Adam sakatlıktan yeni çıkmış ve kendi taraftarının bile neredeyse tepkisini çekmeye başlamış doğal olarak kısmende olsa kendine olan özgüven eksikliği oluşmuş.Şimdi milli takım hocası onu moral motivasyon sağlaması amacı ile de olsa ki sebebini kimse tam olarak bilemezmilli takıma çağırmış.Memnun olacakları yerde tepki gösteriyorlar.galatasarayın kadrosu yetersiz falan değil arkadaşlar.Gerçekleri görsün herkez.Yetersiz olan futbolcuların içindeki futbol tutkusu.Adamlar adeta futbol dan soğumuşlar.Yoksa bireysel olarak bakın herbiri gerçektende kaliteli ve geçmişi başarılarla dolu futbolcular.geriye ne kalıyor.Oda RUH kalmamış.Kendi takımları için ne yaparlarsa yapsınlar dışlanacaklar arda bile bir dönem bu tür sorunlar yaşamıştı .Şimdi takımı parçalamak olumsuz düşünceler üzerine bina dikmektense elde olanı düzeltmek daha sağlıklı ve hesaplı olur kanaatindeyim.Yoksa devre arasında olduğu gibi 5 milyon euro bi tarafa 10 milyon euro başka taraf dağıt babam dağıt.Olan galatasarayın bütçesine olur.