PC'niz Rainbow: Six Siege'i Kaldıracak mı?

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

1. Mehmetkarahanlı

Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    76
    Ubisoft'un uzun soluklu oyun serilerinden Rainbow'un yeni oyunu Six Siege için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı. İşte Rainbow: Six Siege sistem gereksinimleri.

[​IMG]Geçtiğimiz aylarda kapalı beta sürümüyle bekleyenlerinin karşısına çıkan ve başarılı bir beta süreci geçiren Ubisoft'un merakla beklenen FPS oyunuTom Clancy's rainbow'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleriaçıklandı.
    Çıkışına bir aydan az zaman kalan Rainbow: Six Siege'in sistem gereksinimlerine baktığımızda yeni nesil oyunlara göre çok da yüksekihtiyaçlar duymadığını görüyoruz. Standart ayarlarda orta-iyi arası bir sisteme sahip olan çoğu oyuncunun oynayabileceği oyunun 64 bit işletim sistemini zorunlu görmesi dışında dikkat çeken bir gereksinimi bulunmuyor.

Multiplayer ve co-op modlarına odaklı bir yapım göreceğimiz Six Siege'inminimum ve önerilen sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
    Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 bit zorunlu)
    İşlemci: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz veya AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz
    RAM: 6GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 destekli ve 1GB VRAM)
    HDD: 30GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64 bit zorunlu)
    İşlemci: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz veya better or AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz or better
    RAM: 8GB
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 (veya GTX760 / GTX960) veya AMD Radeon HD 7970 (veya R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)
    HDD: 47GB

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 1 Aralık 2015 tarihinde oyun raflarındakiyerini alacak.

Sayfayı Paylaş