arkadaşlar; 500 hd kullanıyorum.cihazda newnigma2 3.1.4 imaj yüklü.pc deki filmi 500hd de izlemek istiyorum.bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.belki benim gibi bu soruna çare arayan arkadaşlarada yol gösterebilir.bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşların desteklerini bekliyorum.teşekkür ederim.
ilginize çok teşekkür ederim. cihaz 500 hd.tv normal.sorumu anlamadınız galiba.pc deki filmi 500 hd ile tvde izlemek demek istedim.
Kardeş çözümünü buldum...Ancak hd olup olmadığından emin değilim şu adrese gözat:Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA
arkadaş tekrar çok teşekkür ederim.oradaki açıklamaların hepsini yaptım yine çalıştıramadım.nerede hata ıapıyorum bilemedim.
Bu şekil 500hd de ve 800 hd de izleyebilirsiniz. enigma 1 cihazlar için dm 500 için olan anlatımdakileri uygulamanız lazım ama çok sağlıklı sonuç alamazsınız 500 plusla.
emeğinize çok teşekkür ederim. vlc nin son sürümü 1.1.7 yi indirip kurdum.gelişmiş seçenekleri içinde stream portunu bulamadım.başka bir isim olabilir mi?
bütün söylenenleri yaptım.şöyle bir yazı çıkıyor. error loading playlist info server ve altında da urlopen error connection refused errno (errno 146) yazıyor.
evet win 7. pc deki korumayı kapattım yine olmadı.anlaşılan cihaz pcye açtığım dosyadaki film listesini görmüyor. action arkadaş açtiğiniz o dosyaya nerden giriyoruz.
teşekkür ederim.tabii beklerim.kaç gündür uğraşıyorum .acaba imaja göre işlemler değişiyor mu? benim imaj newnigma v 3.1.4