~ ` Password Recovery Bundle 2013 Enterprise 3.0 ` ~ ..EN SON VERSIYON + SORUNSUZ %100 FULL!!.. ~~ Program Bilgisi ~~ Sürüm: Enterprise Edition 3.0 Boyut: 33.2 MB Dil: İngilizce İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP Programın Özellikleri; Password Recovery Bundle 2013 kolay bir şekilde tüm kayıp ya da unutulmuş şifreleri kurtarmak için kullanışlı bir programdır! Bu programla hızlı bir şekilde Windows, PDF, ZIP, RAR, Office Word / Excel / PowerPoint belgeleri için şifreleri sıfırlayabilirsiniz. Hiç bir teknik beceri gerektirmeyen, Tüm popüler anlık mesajlaşma, e-posta istemcileri, web tarayıcıları, FTP istemcileri ve diğer birçok uygulama için şifre sıfırlama yazılımıdır. Windows Password Sıfrlama Windows şifremi unuttum ve bilgisayara giriş yapamıyorum diyorsanız, herhangi bir Windows 8, 7, 2008, Vista, XP, 2003, 2000 sistemi, üzerinde kayıp yönetici ve diğer hesap şifreleri, bypass kilidini sıfırlayabilirsiniz. Ayrıca, Windows 2012/2008/2003/2000 Active Directory sunucuları için Windows etki alanı yönetici / kullanıcı parolasını sıfırlayabilirsiniz. E-posta Şifre Al Microsoft Outlook 98/2000 / XP / 2003/2007/2010, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail, Hotmail, Gmail, Eudora, Incredimail, Becky oluşturulan posta hesapları için parola Al! Internet Mail, Phoenix Mail, Ipswitch IMail Sunucu, Reach-a-Mail, Mozilla Thunderbird, Opera Mail, The Bat!, PocoMail, Pegasus Mail, vb. Instant Messenger Şifre MSN Messenger, Windows Messenger, MSN Explorer, Windows Live Messenger, AIM Pro, AIM 6.x ve 7.x, Google Talk, MySpaceIM, Trillian Basic, Trillian Pro Trillian Astra, Paltalk, Miranda, Digsby için şifreler kayıp ya da unutulmuş şifreleri kurtarır. SGN. Password Recovery Bundle 2013 Enterprise 3.0 (FULL) Turbobit.net Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Netload.in Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Uploaded.to Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Extabit.com Linki Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !