partiton magic 8.5 türkçe new!

Konu, 'Sistem Araçları Programları' kısmında m_devrim35 tarafından paylaşıldı.

1. m_devrim35

m_devrim35 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    partiton magic 8.5 türkçe

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

İşte Program hakkında detaylı bilgiler:
    Yazılım, sabit disklerin yedeğini alarak, tüm sürücülerin bölme işlemini sorunsuz
    ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadır. Bununla yetinmeyen yazılım, sabit diskleri
    optimize ederek süratli ve dengeli çalışmasını sağlamaktadır.
    Bölme işlemini veri kaybı olmadan ve tamamen işletim sisteminden izole ederek yapmaktadır.
    Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karşılaşır.
    Kullanıcılar çoğu zaman bilgisayarlarını yeniden kurmak zorunda kaldıklarında,
    işletim sistemi dahil tüm veri ve yazılımlarını tek tek kurmaktadırlar. Bazı
    şirketler bu iş için yazılım geliştirseler de çoğu zaman tam ve verimli sonuca ulaşmak
    mümkün olmamaktadır. Yedekleme yazılımlarında veriler, kurulumda bulunan sistem
    yazılımları, sonradan kurulan yazılımlar ve diğer yardımcı yazılımlarda kayıplar
    meydana gelmekte, bu ise kullanıcı için bu yazılımları tekrar kurma anlamına gelmektedir.
    Sonuçta böyle yazılımlar sadece bilgisayarı kurarken kurulumda harcanan zamanı kısaltmaktan
    başka kullanıcıya bir şey sağlamamaktadır.
    Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanıcı sabit diski bölme zorunluluğu duyarsa?
    Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazılımlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyacı
    duyar ve bunu % 100 kayıpsız yapacak bir yazılıma ihtiyacı varsa?
    Yazılım, disk kaynaklarını optimum bir şekilde tahsis etmekte, bilgisayarınızda işletim
    sistemlerini etkili bir şekilde yönetmektedir. Bölme işleminde kullanıcıya yol gösteren
    sihirbazlar kolaylık sağlamakta, güvenilir bir şekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit
    disk yönetimi şeklinde bölmektedir. Yazılım sabit disk büyüklüğünü optimize ederek daha iyi
    ve verimli bir sabit disk kullanılmasını sağlamaktadır. Bölme işlemini veri kaybı olmadan
    yapmaktadır. Bootable cd ile bozulmuş işletim sistemini tamir edebilmektedir.
    ÖZELLİKLER:
    Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir.
    Hacim gezgini aracı, herhangi bir dosya değişmesini, kopya dosyaları ve klasörleri, gizli
    ve adsız bölmeleri inceleyebilmektedir.
    Yazılım, yeni-yeniden şekillendirme teknolojiyle, NTFS işletim sisteminde [rebooting]
    Windows olmadan bölme yapmak imkanı sağlamaktadır.
    Özgün akıllı bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir
    baytını bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir.
    Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu değiştirmeden sabit disklere biçim vermektedir.
    Yazılım, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd'den bilgisayarı kurmak zorunda
    bırakmamaktadır.
    Bölme yönetmeni, windows algoritmaları ile uyumlu olan kendi algoritmalarını kullanmaktadır.
    Yazılım, işletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayrı ayrı çalışabilir.
    Çabuk kopya modu, varsayılan olarak kullanılmaktadır. Bu mod yazılımında, kopya edilecek
    sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadır.
    Kötü kopya modu, kullanılmamış olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya
    edebilmektedir. Bu mod, kullanıcıya bölme-bounded yazılımla, bölme/sabit diskleri kopya
    etmek için yararlıdır. Yazılımları kopya edebilmekte veya herhangi bir dosya sisteminin
    bölünmesini sağlayabilmektedir.
    Fonksiyonu yeniden şekillendirmeye müsaittir. Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklüğünü
    değiştirebilirsiniz.
    Sabit disk bölme büyüklüklerinin değişimi, hedef sabit disk büyüklüğüne göre mümkündür.
    Sabit disk'te oluşan kötü alanları izole edebilme veya onarabilme yeteneğine sahiptir.
    Ancak bu onarma % 100 anlamda olmamaktadır. Kötü alanları izole ederek sabit diskin verimli
    ve yüksek kapasite ile kullanılmasına olanak sağlamaktadır.

2. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Mükemmel bir program.İşletim sistemi yüklüyken diskinizi bölebiliyorsunuz.Çok teşekkürler.

Sayfayı Paylaş