ParetoLogic Anti-Spyware 5.6.248

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ParetoLogic Anti-Spyware 5.6.248
    Boyut : 5.42 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows 2000/XP

TANITIM
    ParetoLogic Anti-Spyware, gerçek-zamanli koruma özelligine sahip bir casus blokeleme uygulamaidir. Internet üzerinden sisteminize sizmaya çalisan, özel verilerinizi çalarak izinsiz bilgi toplayan casus uygulamalar güvenliginiz için büyük risk olusturmaktadir. Hangi sitelere girdiginizi, buradaki sitelerde ne tür islemler yaptiginizi hatta kullandiginiz sifreleri dahi ele geçirme gayei tasimaktadirlar. Internet tarayicinizin ayarlarini degistirme, baslangiç sitenizi zarar verici bir Net sitesine girmenizi saglamak gayeiyla yepyeniden olusturma, istemediginiz sitelere yönlendirme gibi islemler de yapabilmektedirler.

ParetoLogic Anti-Spyware, yukarida sayilan tüm buradaki olumsuz etkilerin önüne geçmek gayeiyla sisteminizi her an test altinda tutmakta, casus uygulamalari sisteminize girmeden etkisiz hale getirmektedir. Sisteminizde önceden bulasmis casus uygulamalari ise Hizli Tarama (Quick Scan), Tam Tarama (Full Scan) Ayrıcari ile tespit etmekte, buldugu zarar vericilari sisteminize zarar vermeden temizleyebilmektedir. Sahip oldugu casus uygulama algilama veritabanini son çikan zarar vericilara karsi koyabilmeniz için güncelleme destegi de sunmaktadir.

Internet üzerinden gelen tehlikeleri, yerel olarak Windows isletim sisteminden çikan sorunlari algilayip blokelemek için iki ayri izleme aracina sahiptir. Internet tarayicinizi özel olarak koruma altina alarak; baslangiç sitenizin, tarayici menülerinizin, araç çubuklarinizin, başka tarayici ayarlarinizin size zarar verecek biçimde degistirilmesinin önüne geçmektedir. Windows üzerinde ise baslangiç uygulamalarini ana isletim sistemi ayarlarini denetleyerek yerel koruma saglamaktadir. Ayrica PCiniz bir aga bagli ise buradaki ag üzerinden gelebilecek tehlikeleri de denetlemektedir. Yani ParetoLogic Anti-Spyware sahip oldugu modüller ile full bir koruma saglamaktadir.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş