Paragon Partition Manager Professional 9.0 Build 4516

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Paragon Partition Manager Professional 9.0 Build 4516
    Boyut : 63.2 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Yazilim, sabit disklerin yedegini alarak, tüm sürücülerin bölme islemini sorunsuz, %100 eksiksiz olarak yapmaktadir. Bununla yetinmeyen uygulama, sabit diskleri optimize ederek süratli, dblokei çalismasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan, komple isletim sisteminden izole ederek yapmaktadir.

Her PC sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er ya da geç karsilasir. Kullanicilar çogu zaman PClarini yepyeniden kurmak zorunda kaldiklarinda, isletim sistemi dahil tüm veri, uygulamalarini tek tek kurmaktadirlar. Bazi sirketler buradaki is için uygulama yükseltseler de çogu zaman full, verimli sonuca ulasmak mümkün olmamaktadir. Yedekleme uygulamalarinda veriler, kurulumda bulunan sistem uygulamalari, sonradan kurulan uygulamalar, başka yardimci uygulamalarda kayiplar meydana gelmekte, buradaki ise kullanici için buradaki uygulamalari tekrar kurma anlamina gelmektedir. Sonuçta böyle uygulamalar sadece PCi kurarken kurulumda harcanan zamani kisaltmaktan baska kullaniciya bir sey saglamamaktadir.

Peki ya PC kurulduktan sonra kullanici sabit diski bölme zorunlulugu duyarsa? Yeni kurulan bir PCda tüm uygulamalar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyaci duyar, bunu % 100 kayipsiz yapacak bir uygulamaa ihtiyaci varsa?

Yazilim, disk verilarini optimum bir sekilde tahsis etmekte, PCinizda isletim sistemlerini etkili bir sekilde yönetmektedir. Bölme isleminde kullaniciya yol gösteren sihirbazlar basitlik saglamakta, güvenilir bir sekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit disk yönetimi seklinde bölmektedir. Yazilim sabit disk büyüklügünü optimize ederek daha iyi, verimli bir sabit disk kullanilmasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan yapmaktadir. Bootable cd ile bozulmus isletim sistemini fullir edebilmektedir.

ÖZELLIKLER:
    Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir.
    Hacim gezgini araci, herhangi bir dosya degismesini, kopya dosyalari, klasörleri, gizli, adsiz bölmeleri inceleyebilmektedir.
    Yazilim, yepyeni-yepyeniden sekillendirme teknolojiyle, NTFS isletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkani saglamaktadir.
    Özgün akilli bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytini bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir.
    Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu degistirmeden sabit disklere biçim vermektedir.
    Yazilim, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket yada cdden PCi kurmak zorunda birakmamaktadir.
    Bölme yönetmeni, windows algoritmalari ile uyumlu olan kendi algoritmalarini kullanmaktadir.
    Yazilim, isletim sisteminden komple izole edilir, ayri ayri çalisabilirsinsin.
    Çabuk kopya modu, varsayilan olarak kullanilmaktadir. Bu mod uygulamainda, kopya edilecek sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadir.
    Kötü kopya modu, kullanilmamis olan, veri bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir. Bu mod, kullaniciya bölme-bounded uygulamala, bölme/sabit diskleri kopya etmek için yararlidir. Yazilimlari kopya edebilmekte yada herhangi bir dosya sisteminin bölünmesini saglayabilmektedir.
    Fonksiyonu yepyeniden sekillendirmeye müsaittir. Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklügünü degistirebilirsinsinsin.
    Sabit disk bölme büyüklüklerinin degisimi, hedef sabit disk büyüklügüne göre mümkündür.
    Sabit diskte olusan kötü alanlari izole edebilme yada onarabilme yetenegine sahiptir. Ancak buradaki onarma % 100 anlamda olmamaktadir. Kötü alanlari izole ederek sabit diskin verimli, yüksek kapasite ile kullanilmasina olanak saglamaktadir.

NOT: Yazilim demo sürümünde yukarida bahsedilen islemleri kisitlamali olarak yapmaktadir.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş