Paragon Exact Image (Almanca) 7.0

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Paragon Exact Image (Almanca) 7.0
    Boyut : 11.8 Mb
    Kullanım izni :
    Dil : Almanca
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Yazilim, PCda bulunan sabit disklerin imajini alacak için tasarlanmistir. Kurulumundan itibaren sabit diskleri tarayarak güvenlik islemlerinden geçiren uygulama, ayni zamanda PCi yepyeniden baslatarak tüm uygulama, donanim, sabit diskleri optimize etmektedir. Yazilim sabit disklerde, donanimlarda buldugu aksakliklari, düzensizlikleri de onarma kaabiliyetiner sahiptir. Yazilim, dis çevre için güvenlik kapsülü olusturarak PCi, sabit dikleri koruma altina alacaktadir. Bu islemleri yaparken kullaniciyi yalniz birakmayan uygulama, yol gösterici sihirbazlar sayesinde islemi oldukça basitlastirmaktadir.

Kullanicilar veri, doküman, başka bilgilerini çesitli uygulamalar kullanarak yedeklemektedir. Ancak bunun için bir hayli zaman, CD/DVD kullanilmaktadir. Bazan unutulan bir doküman sonradan çok ise yarar hale gelmekte hatta her seyden değerli konumda olabilmektedir. Bu esnada PC bozulmalari, veri kaybi, doküman, doasyalara erisilememesi de baska sikinti yaratmaktadir. Kullanici böyle durumlarda PC teknik servislerine kadar gitmekte, bazan veriler kurtarilamamaktadir. Bu gibi durumlarda en etkili, kesin yollardan bir tanesi de sabit disklerin imajini alacak, kesin e kavusmaktir.

Özellikler:
    Belirlenen bir tarihte uygulama destek baslama zamanini devreye sokmaktadir. Görev editörü kullanici arayüz Ayrıcari tarafindan, uygulama istenilen görevleri yöneterek, tüm operasyonlari fullamlayip kullaniciya bilgi vermektedir. Ayrica buradaki sistem tüm operasyonlar için ayarlanabilmektedir.
    Arayüz sihirbazlari sayesinde kullanılabilirsinsini oldukça basit bir uygulamadir.
    Içeriksel operasyonlar, grafikle ilgili form izlelemesi, bölmesi tiplerinde sabit disk yapilandirmasini göstermektedir.
    Sabit disklerdeki dosya sistemlerini, sabit disk full büyüklügünü, kullanilmis büyüklügü, grafikle ilgili formda ilerleyen arsiv büyüklügünü, arsiv bilgisini adim adim göstermektedir.
    Dosya sistemlerinden NTFS (v1.2, v3.0, v3.1) sistem destegi bulunmaktadir.
    Yazilim, sabit disk, sistem destegi olarak; P-ATA, S-ATA, SCSI, IEEE 1394 (FireWire), USB 1.0/2.0 destegi vermektedir.
    Sabit disk sistem destegi olarak, NTFS, FAT16, FAT32, Ext2FS, Ext3FS, Linux sistemlerini desteklemektedir.
    Alinan imaj/imajlari CD/DVD ye yazdirabilmek için CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW CD/DVD biçimlerine destek saglamaktadir.
    Isletim sistemi olarak uygulama Windows 95/98/me/NT/2000/XP sistemlerine destek vermektedir.
    Yazilim tiplerini ayarlayan Ayrıcar, imaj dosyasi adlarini kendiliginden ayarlamaktadir (Bir defa/Sistem Baslama/ Oturum Açma/Her Gün/Haftada Bir/ Aylik).
    Sifreleme teknigi ile sabit diskte bulunan tüm veri, doküman, dosya, klasör, uygulamalari imaj alma esnasinda yada kullanici istediginde sifreleyebilmektedir.
    Sabit diskleri onararak (restore) güvenilir, hizli, optimie olmus bir yapiya kavusturmaktadir.
    Sabit diskleri onardiktan sonra imajini alacakta, hasarli/sikintili bir uygulama, veri varsa düzeltilmis olarak yedeklenmektedir.
    Imaj alma esnasinda kullanici isterse sabit disklerin bölünme ayarlarini yepyeniden düzenleyebilmektedir.
    Bölme destek kapsülü, fiziksel bölmelere destek arsivi kaydeden CD/DVDde [bootable] arsivi olusturabilmektedir.
    Sistemin kilitlenmesi durumunda kilit destegi devreye girerek uygulamain yaptigi isi yarida keser, ilk düzenine tekrar getirir.
    Arsiv adlarini uygulamain kendisi yada kullanici ayarlayabilmektedir.
    Sabit Disk/ bölme, yedek/Onarma ayri bir bölmeyi karakterize etmektedir(Ilk, uzatilmis, mantiksal).
    Sabit disklerin imajini alirken disk büyüklügü sinirlamasi bulunmamaktadir (500 GB dahil).
    Kullaniciya arsiv bilgisini adim adim göstermektedir.

NOT:Demo sürümünde geri alma, onarma sistemleri etkisiz kilinmistir.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş