Paragon Drive Backup Personel Edition 8.0

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Paragon Drive Backup Personel Edition 8.0
    Boyut : 20.8 Mb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Yazilim, HDDlerin, PCda bulunan/kurulmus olan tüm uygulamalarin(kurulumu dahil) sorunsuz, %100 eksiksiz olarak yedegini alacaktadir. Bununla yetinmeyen uygulama sabit diskleri optimize ederek süratli, dblokei çalismasini saglamaktadir. Yedek alma islemini veri kaybi olmadan, komple sorunsuz yapmaktadir.

Her PC sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karsilasmaktadir. Kullanicilar çogu zaman PClarini yepyeniden kurmak zorunda kaldiklarinda, isletim sistemi dahil tüm veri, uygulamalarini tek tek kurmaktadirlar. Bazi sirketler buradaki is için uygulama yükseltseler de çogu zaman full, verimli sonuca ulasmak mümkün olmamaktadir. Yedekleme uygulamalarinda veriler, kurulumda bulunan sistem uygulamalari, sonradan kurulan uygulamalar, başka yardimci uygulamalarda kayiplar meydana gelmekte, buradaki ise kullanici için buradaki uygulamalari tekrar kurma anlamina gelmektedir. Sonuçta böyle uygulamalar sadece PCi kurarken kurulumda harcanan zamani kisaltmaktan baska kullaniciya bir sey saglamamaktadir.

Peki ya PC kurulduktan sonra kullanicilar sabit diskin yedegini alma zorunlulugu duyarsa? Yeni kurulan bir PCda tüm uygulamalar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyaci duyar, bunu % 100 kayipsiz yapacak bir uygulamaa ihtiyaç varsa?

Yazilim, disk verilarini optimum bir sekilde tahsis etmekte, PCinizda isletim sistemlerini etkili bir sekilde yönetmektedir. Yedekleme isleminde kullaniciya yol gösteren kutular basitlik saglamakta, güvenilir bir sekilde sabit diskin, isletim sisteminin, uygulamalarin, PCda mevcut olan tüm verilerin yedegini kayipsiz olarak alacaktadir. Yedekleme islemini veri kaybi olmadan yapmaktadir.

ÖZELLIKLER:
    Destek sunucu diski destegi; Destek teknolojisi nedeniyle windows isletim sistemi, tüm teknoloji uygulamalariniz, sunucu diski destegi boyunca çevirimiçi olarak kalacaktadir.
    Çabuk, hizli, eksiksiz kopyalama yapmaktadir.
    Hizli, güvenilir sunucu; Sistemi geri alacak istediginizde bir önceki haline geri getirmektedir.
    Ayri dosyalar, klasörler yada full sunucu bölmeleri, sabit diskleri eski haline getirebilmektedir.
    Kullanici tarafindan [unbootable] sistemine destek verilirse yani buradaki konum açik birakilirsa, kayipsiz geri alma cd si olusturmaktadir.
    Sunucu destegi otomasyonu; Sunucu diskinden herhangi bir operasyon otomatiklestirilirse, (gömme is düzenleyicisi, diferansiyel, sentetik destek kabiliyeti, disk destegi dogrulamasi, e-posta bildirmeleri) uygulama tarafindan kendiliginden sunucu destegi saglamaktadir.
    Yedekleme esnasinda kullaniciya oldukça zaman kazandirmakta, süreyi kisaltmaktadir.
    Donanim, uygulama esnekligi; Tüm windows sürümlerini, donanimlari desteklemektedir. Bunlardan bazilari, IDE, SCSI, SATA, USB, FireWire sabit disklerdir.
    Yerel yada özel ag destegi bulunmaktadir.
    Yazilim ayrica HDDin kopyasini alacak için zamanlama, ayarlama kaabiliyetine sahiptir. Kullanicinin ayarlamis oldugu zaman diliminde uygulama kendiliginden yedek alma islemini (kullaniciya hatirlatarak) baslatabilmektedir.
    Sabit diskte olusan kötü alanlari izole edebilme yada onarabilme yetenegine sahiptir.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş