Özür DiLerim Zamana Uyamadım/KaLp Kıramadım..

Konu, 'Şiir Cafe' kısmında LeyL tarafından paylaşıldı.

1. LeyL

LeyL
    Yetkili
    Emekli Admin

Beğenilen Mesajlar:
    1

Aşk..

Oyuncak oLdu sevmesini biLmeyen yürekLerde.YaLanLar buLaştı her bir zerresine[​IMG] ihanetLer girdi kanına. Değişti aşkın kimyası. DeğiştiriLdi mi demeLi yoksa? Ama bir şeyLer oLdu işte. Ne okuduğumuz romanLardaki[​IMG] yazıLardaki gibi artık ne de çerezLerimizin yanına gözyaşLarımızı içecek yaptığımız fiLmLerdeki gibi..

SevgiLiyi gördüğünde değiL de ona aLdığı pahaLı hediyeLeri görünce ışıLdar oLmuş gözLer[​IMG] Seni Seviyorum sözünün değerini unutmuş yürekLer.. ÖyLe bir unutuş ki Seni Seviyorum diyeni hep yağmaLamış gönüL[​IMG] o seviyorum dedikçe daha da uzakLaşmış sevgiLiLer[​IMG] her seviyorum dediğinde gözLeri sevdiğini haykıranda kenetLeneceğine daha da dışarı dönmüş..

Zaman değişti[​IMG]insanLar değişti de duyguLarın hissediLişi de mi değişti? ÖLümLer yürekLerde[​IMG] yüzde bir iz bırakırken[​IMG] kendini beLLi ederken aşkta niye göstermez oLdu kendini. ÖLüm kadar gerçek değiL miydi ki ? HissediLen bir şey nasıL gerçek oLmazdı ki ? acı kadar[​IMG] üzüntü kadar aşkta hissediLmesi gerekmez miydi ? Peki sevmeden nasıL yaşanacaktı o duygu ?

Aşkın hakkını vermeyeceksek[​IMG] gözLerimiz aşık oLduğumuz kişiden başkasını görmeyecek oLmayacaksa[​IMG] yaLanın ne oLduğunu unutup[​IMG] ihaneti hiç tanımamış oLmayacaksak[​IMG] kavuşmaLar için güLüp[​IMG]ayrıLıkLar için gözyaşı akıtmayacaksak[​IMG] ve duaLarımız hep vusLata uLaşmak için oLmayacaksa[​IMG] her seferinde oLan daha da çok kırıLan kaLbimize oLacaksa ve giden hep bizden oLacaksa neye yarar aşk..

Ya da aşk sandığımız diLLere[​IMG] yürekLere oyuncak oLmuş ne idüğü beLirsiz duygu !

İnsanLarın biLe insanLığından şüphe ediLen zaman da aşka inanmak ne diye ?!

Zaman değişmiş ben ayak uyduramamışım özür diLerim..

Özür diLerim eski zamanLarda takıLı kaLmışım.. İnsanLığın haLa dürüstLükLe[​IMG]mertLikLe bağdaştığını düşünmüşüm..

Hayat böyLeyse zaman bize bunLarı getirdiyse üzgünüm ben yokum[​IMG] insanLık buysa insan da değiLim !

Benim haLa saçLarını taradığım[​IMG]süsLediğim bebekLerim var oynamak için..

Teşekkür ederim ben insanLarın duyguLarıyla/aşkıyLa oynamadan da yoLuma devam ederim..

Sayfayı Paylaş