Ozan'dan Fenerliler'i kızdıracak sözler!

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında barbeku tarafından paylaşıldı.

1. barbeku

barbeku Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bursasporlu futbolcu Ozan İpek Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı hakkında konuştu... İlginç açıklamalar yaptı

"Maçlar doğru dürüst yönetilsin" diyen genç oyuncu "Fenerbahçe maçını izlerken güldüm. Bu kadar da belli edilmez. Bu durum artık kimsenin hoşuna gitmiyor. Umarım hakemler daha dikkatli olur" ifadesini kullandı.

Trabzon ve Fenerbahçe'yle oynayacakları maçları 'kırılma noktası' olarak gördüğünü belirten Ozan bu karşılaşmaların sonucuna göre şampiyonluktan söz edebileceklerini belirtti.

2. headend

headend Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    ne olacak trabzona yatarız diyemiyor açıkca

3. urunguahmet

urunguahmet Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    böyle saçma bir muhabbet görmedim bir tek bizde olur.rekbet kızıştığında çamur atmalar sataşmalar başlar ne kadar da çamur atmayı seviyoruz.inanıyorum ki her insan onurludur ve onuru için yaşamaktadır buna benzer açıklamalar yapıp karşımızdaki insnları rencide etmeye kimsenin hakkı yoktur.böyle bir şey söz konusu oluyorsa ilgililer inceleme yapsın.ama bizde iki kelime ezberleyen yorumcu da olur uzmanda kesilir başımıza herkes yaptığı işle ilgilensin.bursa da bundan sonra puan kaybetmeye devam edecek gibi.

Sayfayı Paylaş