WeTek Kullanıcıları için Hayırlı Osun....... 01.02.2016 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Bu Wetek için OpenPLi BETA sürümüdür...Bazı EKSİKLER olabilir...Şimdilik Kodi ,bootlogo yok...Wetek son değişiklikler var.... İyi seyirler... Saygılarımla...
Kurulumu yaptım ...kodi ve bootlogo görülmedi (Herhalde şimdilik)...Hiç bir şey kolay değil.."Göç Yolda Düzelir" ....
NAND version..... Code: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Exract and copy files from archive OpenPLi-4.0-beta_NAND.7z to mSD card - factory_update_param.aml - recovery.img - OpenPLi-4.0-beta-wetekplay-20160201_nand.zip Press and hold recovery button (on bottom side of WeTek) and Connect power cable.
Denemedim ..ancak " wetek forums" dan MasterChief117 diyor ki; "To be able to install OpenPLI on NAND, you need to have Android on NAND because of the uboot OpenELEC users, need to install Android on NAND and after OpenPLI on NAND Like i said, this is experimental (for now)" Kısaca "...NAND a OpenPLİ yi kurmadan önce ,NAND a Android kurulu olması gerekir....Eğer NAND a OpenELEC kurulu ise önce NAND a Android i Kurmanız gerekir..."
Acaba nand a kurunca performans farkı olacakmı? u hafta zorda haftaya kesin denerim Fark yoksa sd kart daha mantıklı.
Sanıyorum daha stabil olmadan kurmamakta yarar var ...Yinede NAND a kurmak ..Bana göre daha öce E2 kullanıcıları için amerikayı yeniden keşfetmek olacak...Ancak bu bir eğlence ve merak..Stabil olunca denemek istiyorum.. Saygılarımla...
OpenPLİ 4.0 NAND Versionu 03.02.2016 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Güncellemeler: - OE RCU fixes - Grab a Screenshoot on Webif
OpenPLİ SDcard için 09.02.2016 (Dosya boyutu:44.978 KB) Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Not: Online Uptade Yapılabilir.....
12.02.2016 Yazılımı üzerine 19 Adet Upload var..Ancak beklentilerimizi karşılamıyor..Bekliyeceğiz..Ama Görüntü harika... Saygılarımla