Openmips 4.2 (09.01.2016) Gigablue HD QUAD PLUS "DrAgOn" Back up Merhabalar arkadaşlar, bu benim ilk openmips 4.2 backup çalışması yaptım. Yazılım genel hatlarıyla güzel bir yazılım; openmips seven arkadaşların beğenisine sunulmuştur Yanlışlarım olmuşsa şimdiden özürdilerim. Emeği geçen herkesin ellerine sğlık Back up ayarları; 03.07.2015 tarihli 16 uydulu Setting yüklendi settingi kendime göre düzenledim. Tuner A yapılandırması Gelişmiş olarak yapılandırıldı. Herkes kendi sistemine göre ayarlayabilir !!! Piconları yüklemedim isteyen piconları yükleyebilir Yüklü olan skinler: Kraven HD (Aktif) Hava Durumu Ayarları Kraven HD skinde hava durumu bilgisi almak isteyenler: Eklentiler - Weather ID içerisine girip bulunduğunuz yeri ekleyebilirsiniz. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Ağ ayarları olarak Dhcp seçeneği açık olarak ayarlanmıştır. Dns ayarları ayarlıdır. Emu sürümleri Ucm ve Tspenel içerisinden kurulmuştur. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Emu olarak; CCcam 2.3.0 (Aktif) Oscam Y Mod v18 t56 Emuları kurulmuştur. Kurulu olmayan emuları kurabilirsiniz, Server kullanan arkadaşlar bilgilerinizi: CCcam için etc içerisindeki Cccam.cfg dosyasına editleyiniz. Oscam y mod kullanan arkadaşlar /etc/tuxbox/config/oscam server dosyasını editleyiniz. 06.012.2015 tarihli Güncel k eyler yüklenmiştir. Biss ve emu ile izlenebilen bütün kanallar çalışmaktadır. Teşekkürler Yüklenen Eklentiler Buyukbang Panel ClearMem Glass Systeam Utility Kraven HD Satloader Plugin Heaksat SoftCamkey Downloader TSpanel TurkVOD nStreamVOD/ WEBCENTER/WEBTV SeyirTURK Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Piconlarda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ftp yolu ile yükleme FlashFXP veya herhangi bir ftp programı ile cihanıza baglanın /usr/share/enigma2" altında picon klasörüne atın direk usb ye yüklemek için /media/hdd içine picon adlı klasör oluşturun artık piconlar usb flash bellekte Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !